Seksi test: Odgovorite na pitanja i saznajte kakvi ste u krevetu

Postoje različiti oblici seksualnog izražavanja, ponekad nedovoljno poznajemo svoj profil ili sklonosti. U čemu griješimo ili šta nas zaista čini zadovoljnom osobom? Testirajte svoje afinitete i sklonosti.
 

Odgovarajte redom na postavljena pitanja, tako što ćete odabrati jedan od dva ponuđena odgovora, koji Vas dalje vodi ka sledećem pitanju. Na kraju, na osnovu rezultata testa pronađite i svoj seksualni profil ličnosti.

PITANJA:

1. Kada se nalazite u prilici da čujete, pročitate ili saznate nešto novo o ljubavi ili seksu, da li ste zainteresovani za sadržaje iz tih oblasti?

DA –  idite na pitanje br. 2
NE – idite na pitanje br. 7

2. Kada se u Vašem društvu razgovara o seksualnim temama, Vi se povlačite iz takvih situacija. Smatrate da nije pametno javno govoriti o svom intimnom životu.

DA – idite na pitanje br. 8
NE – idite na pitanje br. 3

3. Uvek kada idete na ljubavni sastanak, na sebi nosite lijepo i odabrano intimno rublje.

DA – idite na pitanje br. 4
NE – idite na pitanje br. 10

4. Postoje porodice u kojima postoje različite seksualne nekonvencionalnosti, npr. svi u kući slobodno šetaju bez odjeće (nagi), bez imalo stida otkrivaju i intimne dijelove svog tijela. Vi smatrate, da je takav oblik ponačanja potpuno neprikladan.

DA – idite na pitanje br. 11
NE – idite na pitanje br. 5

5. Trenutno nemate ljubavnu vezu i dobro se osjećate. Nalazite se u prilici da se slobodno zabavljate ili da koketirate.

DA – idite na pitanje br. 6
NE – idite na pitanje br. 16

6. Za djevojke ili žene koje često menjaju partnere, smatrate da sa s pravom nazivaju “lakim ženama”.

DA – idite na pitanje br. 7
NE – idite na pitanje br. 17

7. Kada sanjate voljenu osobu ili nekog ko Vas privlači, zamišljate vruće ljubavne scene i na uzbudljivim mjestima.

DA – idite na pitanje br. 13
NE – idite na pitanje br. 12

8. Kada idete u bioskop, najčešće birate zabavne, komične ili lake filmove. Dosadni su Vam filmovi koji se bave ozbiljnim životnim temama.

DA – idite na pitanje br. 9
NE – idite na pitanje br. 12

9. Vjernost je izuzetno važna u zajedničkom životu. Ali, svom partneru ipak biste mogli da oprostite jednu ljubavnu aferu ili prevaru.

DA – idite na pitanje br. 20
NE – idite na pitanje br. 13

10. Dobar seksualni život, mogu da imaju samo partneri koji se zaista vole.

DA – idite na pitanje br. 9
NE – idite na pitanje br. 14

11. Smeta Vam što se toliko često govori ili piše o raznim seksualnim temama, kao da na svijetu nema važnijih stvari i problema.

DA – idite na pitanje br. 10
NE – idite na pitanje br. 18

12. Mislite da su razni oblici seksualnog samozadovoljavanja nepotrebni. Samo seksualno ugrožene osobe se zadovoljavaju na takav način.

DA – idite na pitanje br. 18
NE – idite na pitanje br. 21

13. Poznato Vam je sve što je potrebno o kontracepciji. Želite unaprijed da budete dobro pripremljeni i za takvu mogućnost.

DA – idite na pitanje br. 14
NE – idite na pitanje br. 19

14. Oduvijek ste znali da ćete se jednog dana vjenčati i formirati svoju porodicu.

DA – idite na pitanje br. 26
NE – idite na pitanje br. 15

15. Kada se pogledate u ogledalo, zadovoljni ste svojim tijelom.

DA – idite na pitanje br. 16
NE – idite na pitanje br. 21

16. Kada prolazite pored seksi šopova, ne mozete da odolite i morate da zavirite u izlog.

DA – idite na pitanje br. 23
NE – idite na pitanje br. 18

17. Istraživanja pokazuju da svaki peti muškarac u prosjeku samo površno poznaje djevojku sa kojom je izgubio “nevinost”, to Vam zvuči nezamislivo.

DA – idite na pitanje br. 22
NE – idite na pitanje br. 23

18. Ako u nekoj ljubavnoj vezi seks nije zadovoljavajući, obavezno se treba razići. Takav par nikada ne može da bude srećan.

DA – idite na pitanje br. 25
NE – idite na pitanje br. 24

19. Kada se nalazite na nekoj žurci ili sjedeljci, ako se ugase svjetla i parovi počnu da se maze u mraku, Vi odlazite sa takvog mjesta.

DA – idite na pitanje br. 24
NE – idite na pitanje br. 27

20. Osobe iz javnog života koje pokazuju svaki djelić svoga tijela djeluju smiješno, a ne seksi.

DA – idite na pitanje br. 25
NE – idite na pitanje br. 26

21. Za Vas je proljeće najljepše godišnje doba. Tada se nalazite u najljepšem raspoloženju za ljubav i zaljubljivanje.

DA – idite na pitanje br. 28
NE – idite na pitanje br. 29

22. Seksi igračice, lizanje šlaga sa partnerovog tijela, vezivanje očiju i slično, za Vas predstavlja smiješne oblike ponašanja.

DA – idite na pitanje br. 30
NE – idite na pitanje br. 27

23. Za Vas je zadovoljavanje seksualnih potreba u životu podjednako važno kao i uzimanje hrane ili vode.

DA – idite na pitanje br. 29
NE – idite na pitanje br. 26

24. Prema statističkim istraživanjima, ponovo sve veći broj mladih osoba čeka na seksualne odnose do braka. Smatrate da je dobro što je tako.

DA – idite na pitanje br. 31
NE – idite na pitanje br. 26

25. Većina mladih osoba koje su navršile 17 godina, već su izgubili nevinost. Vi smatrate da je to pretjerano.

DA – idite na SANJARA
NE – idite na pitanje br. 26

26. Oduvek ste otvoreno razgovarali sa svojim roditeljima i o raznim seksualnim temama.

DA – idite na pitanje br. 27
NE – idite na NEODLUČAN

27. Postojalo je dosta raznih situacija, kada ste se postidjeli zbog svojih seksualnih maštarija.

DA – idite na NEODLUČAN
NE – idite na pitanje br. 28

28. Ponekad se nalazite u pojačanom ili skoro paničnom strahu da ćete u svom životu ili u ljubavi propustiti nešto veoma važno. Tada se osjećate rezignirano i čeznete za uzbudljivim seksualnim avanturama.

DA – idite na pitanje br. 29
NE – idite na pitanje br. 32

29. Izgovoriti “volim te” za Vas ne predstavlja nikakav problem, čak i kada to ne mislite.

DA – idite na NEODLUČAN
NE – idite na AKTIVAN UČESNIK

30. Izuzetno Vam je vazno da Vaš partner sa Vam bude srećan(a), podjednako kao sto ste i Vi sa njim (njom).

DA – idite na SANJARA
NE – idite na ZAVISAN OD SEKSA

31. Kada se nalazite u velikim ljubavnim problemima, najbrže Vas oraspoloži situacija novog flerta ili neka ljubavna avantura.

DA – idite na ZAVISAN OD SEKSA
NE – idite na SANJARA

32. Romantika je za Vas izuzetno važna. Možete u potpunosti da se opustite i da se nežno mazite sa svojim partnerom, tek kada Vam odgovara atmosfera.

DA – idite na AKTIVAN UČESNIK
NE – idite na NEODLUČAN

33. Prve svoje poljupce i intimno maženje doživjeli ste sa nekim do koga Vam je bilo izuzetno stalo.

DA – idite na AKTIVAN UČESNIK
NE – idite na ZAVISAN OD SEKSA

ODGOVORI I REZULTATI TESTA:

SANJAR

Vi uživate u nježnim nagovještajima ljubavnog zavođena i osvajanja, prijaju Vam nježni dodiri, držanje za ruku, poneki poljubac na početku poznanstva i veze. Kada neko od Vas očekuje slobodno seksualno izražavanje i intimni odnos na početku poznanstva, to Vas automatski udaljava od takve osobe. Pali se Vaša “crvena lampica” za bijeg od takve osobe. Za Vas je potrebno vrijeme upoznavanja i prilagođavanja, ne možete sa nekim odmah da bude bliski u seksualnom odnosu. Volite da maštate o različitim situacijama upoznavanja na nobičnim mjestima, romantičnim susretima, ljubavnom osvajanju i o seksualnim odnosima. Potrudite se da druga strana shvati i poštuje Vaše potrebe, nemojte dozvoliti da Vas neko prisiljava na situacije u kojima se ne osjećate slobodno ili prijatno. Ljudi imaju različite potrebe i na različite načine zadovoljavaju svoju seksualnu prirodu, tako je i sa Vama.

NEODLUČAN

Vama je najteži početak poznanstva ili odnosa, najčešće djelujete neodlučno i ne znate tačno šta želite. Pomisao na strast takođe Vas najčešće čini vrlo nesigurnom osobom ili Vas čak odbija. Takvo psihološko stanje nije čudno. Vjerovatno da ćete biti mnogo odlučniji u svojim stavovima tek kada zaista budete sigurni u ono što želite ili osjećate. Moguće je da ste svoje ljubavno i seksualno iskustvo najviše sticali zbog svoje prirodne radoznalosti i želje za saznanjem, a manje zato što Vam je zaista bilo stalo do tih osoba. Naravno, sve je u životu i vrlo poučno. Važno je da ne žalite za nekim situacijama ili da se ne doživljavate traumatično neka seksualna iskustva. Vremenom treba da formirate svoje seksualne afinitete, bolje kriterijume i iskustvene stavove. Naučite da, pre nego sto zakoračite u novu ljubavnu vezu ili avanturu, više osluškujte svoj unutrašnji glas i pratite svoja osjećanja.

AKTIVAN UČESNIK

Za Vas seksualni aspekti zaista imaju veoma važnu ulogu u životu. Pri tome, veoma odgovorno i savjesno postavljate različite kriterijume ili granice u svom seksualnom ponašanju. Jasno Vam je da kada nekog poljubite i pomazite, ili kada sa nakim imate seksualni odnos, to ne mora samo Vas da usreći. Stalo Vam je da zadovoljite svoje seksualne potrebe, ali svjesni ste i odgovornosti prema partneru sa kojim se nalazite u ljubavnoj vezi. Obično ne ulazite u neke nepromišljene ljubavne avanture. Trudite se da pri izboru novog ljubavnog partnera uskladite svoj razum i osećanja. To je zaista mudro ponašanje, jer na takav način imate najviše izgleda da doživite mnogo radosti i sreće u ljubavnom životu, kao i da u potpunosti uživate u seksualnim odnosima. Stalo Vam je da ostvarite razvnotežu u ljubavnom odnosu.

ZAVISAN OD SEKSA

Vaš odnos prema seksu, u slobodnom žargonu može da se okarakteriše i kao “odnos prema sportu”. Stalo Vam je da se afirmišete kao “savršeni ljubavnik(ca)” i najčešće od svog partnera očekujete raznovrsna zadovoljstva ili vrhunska uzbuđenja. Povremeno imate sklonost da rangirate svoje seksualne partnere na različite načine: po kriterijumu uspješnosti, sklonostima, ponašanju, zadovoljstvu i sl. “Letjeti sa cvijeta na cvijet”, nikada ne može da Vas afirmiše u potpunosti. Nažalost, previđate neke izuzetno važne faktore u zajedničkom odnosu kao što su: povjerenje, osećanje bliskosti i vjernost ili odanost. Zadovoljstvo koje pruža seksualni odnos zavisi od obostrane bliskosti i prepuštanja. Ne možete upoznati potpuni vrhunac ili savršenstvo u ljubavno-sekusalnom odnosu, dokle god se u potpunosti ne prepustite svom partneru i ne izgradite zajednički odnos povjerenja. (24sata.rs)