Seks prema horoskopu: Ko vam najviše odgovara

Još od davnih vremena ljudi su u prirodi raspoznavali četiri osnovna elementa – vatru, vazduh, vodu i zemlju. Oni su način na koji pojedinac doživljava svijet, a ovi elementi itekako određuju i skladnost u seksu. U krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani te vazdušni i vodeni znakovi Zodijaka.

Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama. Pripadnici vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strijelac) izražavaju seksualnost s velikim entuzijazmom. Ako su zainteresovani, to jasno pokazuju. Njihovi odnosi su prepuni strasti, ali najčešće ne traju dugo. Kada zadovolje želje ljudi, vatreni znakovi se okreću novim pustolovinama, prenosi Avaz.

Kod vazdušnih znakova (Blizanci, Vaga, Vodolija) najvažnija je dobra komunikacija. Njihova seksualnost je uslovljavana razumom. Vrlo su znatiželjni. Pripadnici ove grupe znakova nisu previše vjerni.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpija, Ribe) potpuno su okupirani emocijama. Da bi osjetili seksualne porive, moraju se osjećaju sigurno i zaštićeno. Kad s nekim započnu vezu, pripadnici vodenih znakova potpuno se predaju. Vrlo su vjerni i privrženi.

Zemljane znakove (Bik, Djevica, Jarac) karakteriše postupno predavanje i odlaganje seksualnih odnosa. Kad uspostave blizak odnos, pripadnici zemljanih znakova postaju izuzetno strasni i otvoreno izražavaju svoje želje. Nikad ne preuzimaju inicijativu i čekaju na prvi korak. Iako je eksplozivan seks moguć u svim kombinacijama znakova Zodijaka, među onima koji nisu kompatibilni česte su velike razlike.

Najbolje se slažu znakovi koji pripadaju istom elementu. Isto tako su dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strijelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija) te vodeni (Rak, Škorpion, Ribe) i zemljani (Bik, Djevica, Jarac).

OVAN

Za Ovnove je seks – lov. Usmjereni su na fizičko izražavanje želja i imaju neiscrpnu energiju. U potrazi za potpunim zadovoljstvom ne boje se eksperimentisati. U seksu Ovnovi vole dominirati, a u vezi osim erotike traže i mentalnu usklađenost. Kod pripadnika ovoga vatrenog znaka sve ide bez ikakve predigre. Uzbuđuje ih dodirivanje kose, ljubljenje po čelu i obrazima.

BIK

U seksu Bikovi su vrlo zahtjevni. Vrlo su privlačni, a u prvom kontaktu drže se izuzetno rezervisano. Njima je predigra najvažnija, što ponekad može izluđivati partnere. Kad su sami s partnerom, Bikovi izražavaju vrlo snažnu seksualnost koja zaista ne poznaje ograničenja. Njima seks pruža mogućnost oslobađanja od dosadne svakodnevice. Bikove izrazito uzbuđuje dodirivanje i ljubljenje vrata.

BLIZANCI

Za Blizance seksualnost spaja um i tijelo, bez ikakvog miješanja onoga što nazivamo dušom. Njihovi partneri trebaju biti vješti pri ljubljenju i spremni za neprestano eksperimentisanje. Blizanci ne robuju bilo kakvim šablonama. Oni će uživati ​​u brzom seksu na zadnjem sjedištu automobila, ali i u cjelovečernjem klasičnom provodu. Što raznolikije, to bolje. Blizance izuzetno uzbuđuju erotski razgovori i dodirivanje ruku i ramena.

RAK

Seksualno druženje s Rakovima je kao lagani ples. Ako pogoditi prave pokrete, možete biti sigurni da ćete doživjeti neograničen užitak. Rakovi doživljavaju seks prije svega kao emotivno iskustvo. Kada se pokrenu njihove emocije, pretvaraju se u vrlo strasne i predate ljubavnike. Intuitivno osjećaju što partner želi i jako se trude da ga usreće. Kod Rakova je izuzetno osjetljivo područje grudi. Uzbuđuju ih i francuski poljupci.

LAV

Seks s Lavovima je prilično divlje iskustvo koje pruža i veliku zabavu. Pripadnici ovoga vatrenog znaka uvijek su spremni za akciju i očekuju isti entuzijazam i od partnera. Vole dominirati. Uživaju kad se hvali njihovo umijeće i daju sve kako bi ispunili očekivanja. Uživaju u zavođenju i predigri. Ako želite uzbuditi Lava, počnite ljubljenjem po leđima i nastavite erotskom masažom.

DJEVICA

Djevice su vrlo osjetljivi i nježni ljubavnici. U svojoj duši oni su perfekcionisti koji do najsitnijih detalja žele ispuniti svoje seksualne fantazije. Pripadnici ovog zemljanog znaka lako se nalaze u ulozi onih koji pomažu drugima da bi dostigli vrhunac. Stidljivi su i teško pokazuju skrivene želje. Za njihove partnere dobro je da znaju da im se erogene zone nalaze u području stomaka.

VAGA

Središte seksualnosti je u glavi. Iako se u javnosti vrlo pristojno ponašaju, seks s njima može biti divlje iskustvo. Traže uvjerljive i vješte partnere koji će ih sigurno dovesti do vrhunca. Vage obožavaju zavođenje. Najzadovoljnije su ako zagrljaje prati i puno izgovorenih riječi. Njihove erogene zone nalaze se u području donjeg dijela leđa i guze.

ŠKORPIJA

Znak Škorpije u astrologiji s vremenom je postao sinonim za kvalitetan seks. Njegovi pripadnici nadaleko su poznati po svom hiperaktivnom libidu. U svakoj situaciju spremni su pružiti seksualno zadovoljstvo, ali i da dobivaju nježnost. Škorpije obožavaju osmišljavati posebne koreografije. Kod njih sve jednostavno mora biti iznad prosjeka. Njihove erogene zone nije teško naći, jer se nalaze u području seksualnih organa.

STRIJELAC

Između vatrenih znakova Strijelac je predvodnik kad je riječ o seksualnosti. Za njegove pripadnike seks je prije svega dobra zabava i vrlo strasno iskustvo koje nema baš nikakve veze s emocijama. Drugim riječima, Strijelci su u svakom trenutku spremni za akciju. Nisu nimalo stidljivi i ne robuju šablonama. Oni će uvijek smišljati nešto novo. Strijelca najviše uzbuđuju nježni dodiri po kukovima i butinama.

JARAC

Iako na prvi pogled izgledaju stidljivo i hladno, Jarčevi spadaju među najstrastvenije i seksualno najaktivnije ljubavnike. Za razliku od mnogih, oni se vrlo lako uzbuđuju i pritom svoju strast prenose na one s kojima su u kontaktu. Jarčevi se potvrđuju kao vrlo stabilni, strastveni i odani ljubavnici Neopisivo ih uzbuđuju dodiri i poljupci u području oko koljena.

VODOLIJA

Za njih seks nije samo strast i zabava. On je prije svega način kako svoj um povezuju sa srcem. Najsrećniji su kad uz vođenje ljubavi mogu s partnerom da razmjenjivati razmišljanja. Vodolije su znatiželjne, što ih tjera na neprestano eksperimentisanje. Trude se biti iskreni, a to zahtijevaju i od partnera. Kad su opušteni, njihovoj maštovitosti nema kraja. Veliko uzbuđenje stvara im dodirivanje potkoljenica.

RIBE

Kao i sve ostalo u njihovim životima, za Ribe je seks nerazdvojan od emocija. Pritom su pripadnici ovog vodenog znaka vrlo senzualni i kreativni ljubavnici. Snažnu maštovitost iskazuju i u krevetu koji postaje mjesto najčudesnijih igara. Ribe jako veseli kad mogu usrećiti partnere i pritom daju sve od sebe. Njihova poslovična sramežljivost jednostavno nestaje kad zakorače u spavaću sobu. Erogene zone Riba smještene su u području stopala.