SEDMIČNI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA 2017: Vodolija zavodi, Ovnu stižu zanimljive vijesti, Strijelac se bori sa šefovima

Zvijezde će u ovom periodu biti najnaklonjenije Djevicama, Rakovima i Škorpijama a šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja, kao i šta vam savjetuje astrolog saznajte u ovo sedmičnom horoskopu.

OVAN

LJUBAV: Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima, piše “Ehoroskop“…

KARIJERA: Stići će zanimljive vijesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cijela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete ambiciozni.

ZDRAVLJE & SAVJET: Oslobodite se napornih ljudi.

BIK

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam donijeti vrlo lijepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevnici.

KARIJERA: Uvidjet ćete da se umarate, te da vam treba dvaput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i ekonomišete sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

ZDRAVLJE & SAVJET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbjegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Neki ćete pokrenuti nadređene da razmise o planovima.

ZDRAVLJE & SAVJET: Imaćete manjak energije.

RAK

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Radna sedmica će biti šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije ako ćutite ili ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. Budite budni.

ZDRAVLJE & SAVJET: Slijedite svoj unutrašnji glas.

LAV

LJUBAV: Vjerovatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspješno održavati solidan status quo u vašoj vezi. Budite diplomata.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mjestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negdje drugdje, pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE & SAVJET: Pogledajte neki akcioni film.

DJEVICA

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite reflektuje se na vaše emotivne odnose podjednako raznoliko. Možete bježati, možete trpjeti, možete se ironično smijati. Vi ćete vjerovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvijek crpjeti iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

KARIJERA: Dva korak naprijed, pa jedan prema nazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna sedmica. Ipak, kad saberete sve, nije tako loše, jer se ipak nešto pomiče. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

ZDRAVLJE & SAVJET: Pokušajte biti što više realni.

VAGA

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaknuti da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

KARIJERA: Uslijediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobjede. Ove promjene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete vidjeti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način zaživeće.

ZDRAVLJE & SAVJET: Neki se sve više zanimaju za filozofiju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete privlačni. Služićete se erotikom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo više razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumijevanje. Zato je najbolje da ćutite.

KARIJERA: Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neke vaše kolege funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmjerite da rade savjesnije.

ZDRAVLJE & SAVJET: Redovno se opuštajte.

STRIJELAC

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obilježja ovih dana. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nježnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

KARIJERA: Glavna preokupacija ove sedmice biće vam kako da se zavučete u mir svog doma. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mjestu vjerovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

ZDRAVLJE & SAVJET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas raduju.

JARAC

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usresrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebna društvena dešavanja. Biće dovoljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da odete na neko mjesto gdje ćete biti sami.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuje s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kad to uradite, trebalo bi još razraditi neke detalje. Razradite sve u detalje.

ZDRAVLJE & SAVJET: Jača vaše samopouzdanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Kako sedmica bude prolazila, primijetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

ZDRAVLJE & SAVJET: Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

RIBE

LJUBAV: Tokom ove sedmice vaši emotivni odnosi će se vjerovatno poboljšati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za dijeljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvježiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako dio preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mjestu. Budite hrabriji.

ZDRAVLJE & SAVJET: Osjetite prirodu oko sebe.