Sedam stvari koje morate napraviti u 20-ima kako ne biste žalili ni za čim

Svi mi želimo proći kroz život misleći da smo dobro iskoristili svaki njegov dio. Dvadesete su po mnogima zlatno desetljeće, idealno za ispunjavanje želja, jer radi se u godinama u kojima smo puni energije, strasti želje za avanturom…

I niko od nas ne želi doći do tridesetih s osjećajem da nije iskoristio desetljeće koje im je prethodilo.

Kako vam se to ne bi dogodilo, postoji i popis stvari koje biste trebali napraviti u dvadesetima tako da jednog dana ne žalite ni za čim.

Dvadesete su savršeno životno doba za ostvarenje barem dijela životnih želja. Godine su to u kojima polako “umačete svoje prste u stvarni svijet” i postaje vam dostupno sve više alata koji vam mogu pomoći u ostvarenju želja.

I naravno da život ne prestaje u 30-ima, imaju i one cijeli niz draži, ali činjenica je da svako poglavlje života možete iskusiti samo jednom. Zato neka vaše dvadesete budu za pamćenje pa će i sve one koje nakon njih dolaze biti još bolje.

Bez obzira gdje se nalazili, dugujete sebi lijepe stvari, a mi vam donosimo popis prijedloga koji bi treće desetljeće vašeg života mogli učiniti dodatno vrijednim pamćenja.

1. Otiđite na spontano putovanje automobilom

Dovoljni su vam automobil, otvorena cesta i prijateljice. Osigurajte novac za gorivo i hranu i zaputite se u zabavnu avanturu.

2. Posjetite muzički festival

Muzika povezuje ljude, a vikend proveden na nekom muzičkom  festivalu prilika je da upoznate ljude slične vama.

3. Pozovite vašu simpatiju na spoj

Nemojte si dopustiti da se jednog dana probudite s pitanjem što bi bilo da ste imali hrabrosti pozvati na spoj dečka koji vam se sviđa. Vjerujte svom instinktu i odvažite se na ovaj korak. Nikad ne znate što vas čeka.

4. Za barem jedan rođendan priredite nezaboravnu zabavu

Neka barem jedan rođendanski party u vašim dvadesetima bude epski. Svake godine neka vam proslava rođendana bude bitna, ali tu barem jednu neka sve bude kraljevski.

5. Iznajmite kuću na plaži s vašom ekipom

Vikend ili neki duži period u “raju” s vašim ljudima zvuči sjajno, zar ne? Uskladite se, planirajte i ostvarite. Nije tako komplikovano.

6. Iskoristite vašu putovnicu

Iskoristite 20-e za posjet barem jednoj zemlji koja se nalazi na popisu vaših omiljenih destinacija. Kasnije, kada vas stigne “ozbiljniji život”, teže ćete se odvažiti na takav korak tako da su 20-e još jednom savršena prilika za prelazak granice.

7. Slijedite svoje snove bez obzira na sve

Vrlo je jednostavno, ako imaš snove, a svi ih imamo, učini sve da ih slijediš. Nekad neće sve ići po planu, ali ne odustaj. Dvadesete su idealne godine za odvažnost.