Saznajte sve o hit metodi 3-6-9: MOŽE VAN POMOĆI DA OSTVARITE SVOJE CILJEVE

Iako postoji dugi niz godina, metoda 3-6-9 tek nedavno je dospjela u centar pažnje. Što više energije i pažnje usmjerite na svoje želje, to će se one lakše i brže ostvariti, kažu stručnjaci.

Prema zakonu privlačenja, naše misli direktno utiču na našu stvarnost. Naučiti kako se nešto manifestuje je lako, posebno kada koristite moćne tehnike kao što je metoda manifestacije 3–6–9.

Metoda 3-6-9
U suštini, ideja je da cilj koji pred sebe postavljamo zapisujemo: 3 puta ujutru, zatim 6 puta po podne i, naposljetku, 9 puta u večernjim satima. Ovu praksu potrebno je primjenjivati 45 dana uzastopno, i to klasičnim putem, koristeći papir i olovku, a ne uređaje na kojima se kuca.

Preporučuje se da misao stane u najviše dve kraće rečenice, odnosno u 17 sekundi. Naime, toliko vremena je našem mozgu potrebno da se fokusira na našu ideju. Ovdje naglašavamo i to da je važno da tokom prepisivanja šaljemo pozitivne vibracije, i istinski povjerujemo da je sadržaj ostvarljiv.

Riječ stručnjaka
Mišljenja o djelotvornosti ove metode su podijeljena, ali svakako ona ne može škoditi, već naprotiv pomoći na putu ličnog razvoja. Uvijek je bolje razmišljati u pravcu rješenja, nego se vrtiti ukrug bez jasnog cilja. Rezultati vas mogu prijatno iznenaditi.

Metodu 3-6-9 ustanovio je Nikola Tesla. Najbolje je da ovaj ritual sprovodite rano ujutro, kasno popodne i neposredno pred spavanje, u samoći, kad vam je um smiren i kada vam ništa neće odvlačiti pažnju.