Saznajte što ga otkriva: Otkrijte s kime zapravo imate posla!

Ako ste mislili da je uživanje u određenoj seksualnoj pozi samo stvar trenutka i vašeg raspoloženja, grdno ste se prevarili. Kako stvari stoje upravo omiljeni položaj muškarca u krevetu, razotkriva i njegovu osobnost. Krenimo redom!

Misionarski položaj u kojem je on gore

Muškarci koji preferiraju ovaj položaj u seksu konvencionalni su i rado se drže pravila. Vrlo je vjerojatno da ovaj muškarac nikad nije dobio kaznu za parkiranje, uvijek na vrijeme plaća režije i kredite, a na dejt nikad ne kasni. Osim ovih društvenih karakteristika, ovakvi tipovi muškarca vrlo su uredni i drže do svog izgleda. Tuširaju se i briju svaki dan, a na posao će odjenuti svoje najbolje odijelo, a ako priroda posla dopušta ležerniji outfit, na sebe će nabaciti omiljenu odjeću za večernje izlaske. Drugim riječima, ovakav tip je muškarac po P.S.-u, no od njega ne možete očekivati ni malo spontanosti ili avanturizma. Njegova je pozitivna strana što je jako romantičan i bitne su mu emocije. U seksu mu je bitno da vas može gledati u oči i s lica čitati što vam se sviđa, a što ne.

Misionarski položaj u kojem je ona gore
Ako je muškarcu dovoljno samo ležati i prepustiti vama da radite sve, možda to govori o njegovoj nezainteresiranosti. To ne mora nužno značiti da mu do vas nije stalo, već samo da mu seks ne predstavlja najbitniju kariku u vezi. No, u većini slučajeva ovakvi tipovi su lijeni, nemotivirani i nezainteresirani i za druge stvari u životu – nemaju ambicija, nemaju hobija, ne rade ništa po kući. No, s druge strane, upravo će vam taj muškarac prepustiti sve konce u ruke, i vi ćete, bez puno muke, biti ”gazda” u kući. Svakom po željama!

Pseći položaj

Tipovi koji preferiraju ovakvu pozu su frajeri i mačo muškarci, i u većini slučajeva, potrebe partnerice ne zanimaju ih previše. Najbitnije je da je njemu dobro. U vezi nisu previše pažljivi i zanemaruju partnerice, te uvijek sami sebi ostaju na prvom mjestu.

Joga položaj
”Neobične” poze u krevetu preferiraju muškarci koji se u seksu želje i duhovno povezati s vama. Za njega niste samo spolna partnerica, već srodna duša. U seksu vas želi odvesti u nove dimenzije te vam pružiti nešto drugačije i bolje. Ako se prepustite njegovim rukama, upravo će vas on odvesti do užitka koje niste ni zamisliti mogle.

Voli svaki položaj

Možda zvuči nevjerojatno, ali postoje muškarci koji se ne mogu odlučiti koji im je položaj draži. A seks s takvim tipom sliči na borbu, iz minute u minutu mijenjate položaje, valjate se po krevetu, sobi, kuhinji…nema mjesta koje ne isprobate. S njime nikad ne znate što vas čeka. Monotonija i dosada nikad nije problem kod ovakvog muškarca, a nerijetko vas dočekuje i iznenađenje, tako da možemo slobodno reći, da su upravo takvi muškarci, ”ziceri” u vezi.