Saznajte šta vas u ljubavi, poslu i zdravlju čeka u ostatku 2021. godine: Škorpija pod zaštitom Univerzuma, Blizanci predmet ismijavanja, Bik pred iskušenjima…

 Slavenka Polojac, tumač Lenorman i tarot karti, specijalno je za Auru napravila lenorman prognozu za sve znakove, a koja važi preostalih šest mjeseci 2021. godine. (Viber ili whatsapp +385/97 779 08 93 [email protected])

OVAN

Ovnovi koji planiraju nekakav prelazak granice vezano za posao, jako dobar vam je ishod u tome razmišljanju. I samo nastavite planirati to što ste započeli, sve vam ide na ruku. Odbacite pri tome negativna razmišljanja okoline, a i savjete koji nemaju mjesta uz vas, jer vi jako dobro znate što želite za sebe. Ti negativni komentari, mogli bi vam samo stvoriti nervozu, zato se od takvih osoba distancirajte. Vama koji ste u trajnim vezama, ili braku, neke nesuglasice ce proći uz kvalitetan i iskren razgovor i idete ka trajnosti i stabilnosti. Slobodni kojima se desi novo poznanstvo, ovo dalje od vas ovisi kako ćete se postaviti u samom početku, stavite li neke svoje želje i stavove odmah pred budućeg partnera, možete biti sigurni u dobar ishod tog novog početka.

BIK

Bikovi koji imaju neke rasprave u familiji ili pravne sporove, očekujte da će pred vas biti stavljeno još iskušenja, ali koje ako im priđete na mudar način idu vama na korist, i tu se nadajte za vas kraju jedne loše životne faze gdje ćete moći odahnuti, i početak životnog perioda bez pretjeranog stresa.
Slobodnim ženama pripadnicama ovog znaka, poznanstvo na javnom mjestu, koje može izaći u lijep trajan odnos. Muškarci koji su slobodni, vući će izlasci na javna mjesta, samo da budu svuda gdje su neka događanja. Tu ćete širiti kontakte te poznanstva s novim kvalitetnim osobama. Neka nova svijest će se javiti u vama, i sve ćete oko sebe moći posmatrati na puno realniji način, pa se više nećete zamarati s nečim nebitnim što vam je do nedavno predstavljalo samo razlog da se nervirate.

BLIZANCI

Neki od vas u drugoj polovini ove godine, čuvajte se da vam pretjerana briga majke ili žene starije koja vam je krvno srodstvo svojom pretjeranom brigom oko vas, ne nanese stres. Vi ćete se naći pred nekim bitnim životnim odlukama i to što već rješavate nastojte držati samo za sebe, ili osobe koje su vam zaista bliske. Nemojte se nekom usputnom poznaniku povjeravati o osobnim stvarima, jer biste mogli biti predmet tračeva.
Te životne odluke će vam se moguće protegnuti i do tri mjeseca naredna, ali ovo čekanje i to što ćete misliti da je oko vas sve usporeno, isplati se čekati. Slobodni će imati moguća udvaranja, ali otvorite oči, ne budite u samom startu previše iskreni, jer se radi o osobi, koja je avanturista, pa vama koji želite trajnu vezu, ovo neće odgovarati.

RAK

U drugoj polovini godine, oslonite se u stresnim situacijama na vašu intuiciju, neka vas to vodi i nećete pogriješiti. Bilo kakvo potpisivanje papira, ugovora i slično, vam je dobro određeno, jer imate posla s iskrenom osobom glede posla. Uz to kako će vam se popravljati poslovna situacija, i emotivni život će se ustabiliti te ćete svatko od vas naći sklad i smisao u tom što vam je nedostajalo emotivno. Neka poznanstva nenadana mogla bi vam pružiti šansu, da se pokrenete vi slobodni novoj emotivnoj vezi, i to jako lijepoj. S dosta izlazaka a i romantičnih trenutaka. Bilo što zdravstveno da vam nanese manje poteškoće, znajte da si možete pomoći na bilo koji prirodan način, ovisi na što se vi odlučite.

LAV

Povjerenje je nešto s čime ste se rodili, a sada ćete se naći u poslovnoj suradnji s osobom koja će to jako cijeniti jer i sama je takva. I ide vam trajna poslovna suradnja, u današnje vrijeme je riječ trajnost u poslu misaona imenica, ali ovdje ćete i sami vidjeti kakva vam sigurnost ide. No, neće svi biti radosni radi vaše sreće, čuvajte se negativne energije jer vaš uspjeh bi mogao zasmetati ženskoj osobi iz vašeg okruženja. Ovo nije žena koja je vama bliska, nikakva prijateljica, nego netko tko je u vašem okruženju, ne živi daleko od vas. Morati ćete se naučiti ako niste do sada na vas lavovski način nositi s tim, i filtrirati to loše što vam ta osoba šalje samo iz čiste zavisti i ljubomore. U ljubavi, sreća kojaće biti na duže ali pazite da radite pravi balans, između posla i ljubavi, da se ne biste zanijeli previse u posao pa da ljubavni život zanemarite.

DJEVICA

U kući vam je sređen i harmoničan odnos, pa čak i trenucima kada će vam se činiti da ne drže svi obećanja koja se u kući od njih očekuju. Veliki teret vam je stavljan na leđa u drugoj polovini godine, i budete li pribrani, sve ćete vi to stići pozavršavati uz smiren stav. Vi imate urođenu smirenost, i takt, to neka vas vodi i ne brinite. Novčano stanje se popravlja, ali i kada najviše imate, tada najviše čuvajte novac. Je da ćete imati prilike da si zaradite, ali stresne situacije, i neka karmička događanja koja vam idu, mogli bi vam dati i neke nenadane troškove, pa čisto da se ne iznenadite. Kraj godine ćete dočekati u skladu i stabilnost. Sedmi mjesec, vi koji imate veze ili brakove koji nisu idealni, ovo je vrijeme ljeta, kada će vam se dati šansa da taj autentičan odnos popravite na bolje. Ali onda da to i traje.

Ž4= VAGA

Prva dva i pol mjeseca dakle do početka jeseni oko većine vas će dosta toga biti usporeno. Nemojte radi toga misliti da se svijet ruši, jer nije tako. Ovo je samo jedan životni period koji vam je takav naišao, i to je prolazno, trajno nije. Kada dođe jesen, vama ide mir i zadovljstvo, i krize kroz veze i brakove će dobiti svoju novu šansu. Hoćete li je iskoristiti za vas i partnera na bolje, to je do vas. Dobro je biti ponosan, i držati do sebe, ali ne treba pretjerivati beuz da se da prostora drugoj strani. Dogovor je kod vas tu nešto što će podici vam emotivni status na viši nivo. Ukoliko na ovaj način sredite te probleme postojeće, jedna nova čvrsta ljubav, će trajati kod vas i partnera. A ovo do sada će vam biti samo jedna dobra životna škola.

ŠKORPION

Prvi tri mjeseca do kraja devetog mjeseca, vama će ići sve na ruku. Sam Univerzum će se pobrinuti za to da vas vodi na najbolji mogući način, i to bas u nekim situacijama kada ćete biti na nekim raskrižjima, i nećete znati što je to ono pravo za vas. Ali to će vam dati i mudrost da se njom i služite na dalje, a i da shvatite da nema ništa od naglih odluka. Moguć manji gubitak novca, i to radi neiskrenih ljudi oko vas, te na to dobro pazite. Jer bi zadnja tri mjeseca ove godine, baš to vjerovanje osobama koje ne zaslužuju to, moglo vam dati da ta tri mjeseca, stojite u mjestu i da se ne možete nikako pomaknuti. Dakle, radite dva puta razmislite nego nekuda žuriti jer nema potrebe.
Vama koji planirate brak ili zaruke, učvršćenje veze, kraj ove godine je pravo vrijeme za to.

STRIJELAC

Iznenađenja jako pozitivna za vas, i to kroz pozive ili razgovore s ljudima, s kojima surađujete. To vam nosi sreću trajnu, ali isto nemojte da vam znaju osobe kojima bi to moglo smetati, niste dužni nikome pričati niti vaš stil života, a niti neke detalje, a imati ćete oko sebe pred kraj godine, dosta radoznalih osoba.
Posebno se pazite žene srednjih godina, jako će se na sve načine truditi da vam se približi i da krene tu neko prijateljstvo. Početi prijateljstvo s takvom osobom, može vam samo donijeti probleme sa zakonom. No to vam nikako ne treba. Ostanite i dalje svoji i posebni, i to što ste rođeni borac za bolje i veliki radoholičar samo će vam sada dati neku vrstu naplate vašem trudu i radu u proteklim mjesecima.

JARAC

U drugoj polovini godine, svoju urođenu mudrost i lukavost podignite na najviši mogući nivo, a i služite se time, jer vi posjedujete i dobrotu u srcu od rođenja. Stoga dobro odvagnite kome ćete dati svoju ruku pomoći a imati ćete takvih zahtjeva, no nisu svi zaslužili to. Kraj vas mi se nikako ne sviđa muškarac srednih godina, koji će od vas tražiti neku vrtu pomoci no ne zaslužuje niti sekunde vašeg vremena, jer ćete iz toga izaći samo iskorišteni i da ste na kraju ljuti sami na sebe. Kraj godine, nosi vam novi početak i karmičku vezu slobodnima, kroz novo poznanstvo.
S tim da se ne nadate da u prvih 14 dana od toga poznanstva sve ide brzo, ovo će vrijeme biti potrebno za upoznavanje, što je samo dobro za obje strane.

VODENJAK

Vama se otvaraju nove mogućnosti, i to jako dobre. A prvo da si stvorite stabilnost za vas i vašu obitelj, pa ćete kraj godine dočekati i lakše i opuštenije nego što vam to sada izgleda. Radite za sebe i svoj dom, nemojte si uzeti niti za pomoć neiskrenu osobu, a kamoli za poslovnog partnera, to vam nikako ne treba. Idite naprijed sa svojim planovima, jer pametna ste jako osoba i sve što ste do sada isplanirali sada će vama ići na korist, ali samovama. Ortačke poslove nikako nemojte započinjati jer neće biti sretni vama. Drugoj strani da. Intuicija će vam biti jaka u svo ovo vrijeme, a pratite li što vam unutarnji glas govori greške nikakve nema. Još više nego do sada rasti će vam psihičke sposobnosti, i samo naprijed.
Vama koji planirate proširenje obitelji, tj. trudnoću ovo je pravo vrijeme da se tome posvetite. Kada kalendarski krene zima, pazite se da ne opteretite se ovim i onim, pa da si stvorite nervozu, radite na sebi tada. U poslu vam definitvno cijela druga polovina godine nosi uspjeh što god da započnete.

RIBE

Imate oko sebe prijatelje kvalitetne, i od tih osoba provjerenih koje znate godinama, sada možete očekivati pomoć u bilo kojem smislu. Onu pravu iskrenu, no ne dajte mjesta osobi koja vam samo može nanijeti zlo i stres. To je netko trideset do četrdeset godina, a netko tko živi na korist drugih, ne svojim trudom i radom. Ovo vam u poslu ne treba nikako, pa se držite na distanci od te osobe. Biti će malo zapinjanja o vas, do 10 dana od te osobe, ali onda će stati. Onda vam slijedi sreća sigurna i trajna, i kroz posao ali i emotivna strana isto tako. Jedan novi početak vam ide od novembra na dalje, pa ćete kraj godine provesti u radu ali onom od kojeg imate koristi. Vama koji ste usamljeni, ide vam samoći kraj, a novo poznanstvo je tu. To je pozitivna osoba, s kojom ćete od samog početka osjetiti jako pozitivnu energiju,a osim i tjelesne privlačnosti, biti će i jaka mentalna povezanost među vama.

aura.ba