Saznajte šta morate napraviti ako više nikada ne želite smrdjeti na znoj!

Bez obzira na to što imate dobre higijenske navike i često se tuširate sigurno ste se bar jednom zapitali kako je moguće da se znoj osjeća samo nekoliko sati poslije tuširanja.

Toplo vrijeme tjera nas na pretjerano znojenje. Pripadate osobama koje se srame neugodnih mirisa i dosad niste uspjeli ništa napraviti protiv toga? Donosimo vam savjet kako se riješiti ove traume.

Bez obzira na to što imate dobre higijenske navike i često se tuširate sigurno ste se bar jednom zapitali kako je moguće da se znoj osjeća samo nekoliko sati poslije tuširanja.

Znanstvenici su dali odgovor na to pitanje , oni naime tvrde da je najveći krivac prehrana i da još češće tuširanje neće pomoći spriječiti neugodne mirise vašeg tijela.

Kako biste bili uspješni u liječenju znojnih žlijezda, znanstvenici savjetuju da se zdravo i uravnoteženo hranite. Izbjegavajte konzumiranje bijelog i crnog luka, a svoju prehranu obogatite voćem i povrćem, a pritom pazite na adekvatno unošenje integralnih žitarica, proteina i dodataka kao što su kompleks vitamina B i cink uz konzumiranje dosta tijekom dana.

(dnevno.hr)