Saznajte šta koji horoskopski znak može oprostiti

Potpuno je normalno pogriješiti, oprostiti i krenuti dalje, ali nekada nije tako jednostavno. Horoskopski znak u kojem smo rođeni određuje gdje su nam granice i preko čega, u romantičnom odnosu, nikako i nikada ne možemo prelaziti. Dakle, svaki horoskopski znak će te voljeti sve dok…

Ovnovi će te voljeti sve dok ih ne iznevjeriš

Ovnovima vlada Mars, koji je poznat i kao planet rata, zbog čega nije nimalo čudno da je Ovnovima svaki novi dan bitka, na ovaj ili onaj način… I naravno, uvijek su se spremi boriti do kraja. Ako si u vezi s Ovnom, najvažnije je da mu uvijek zadaješ ”zadatke i izazove” koje mora rješavati, jer im je u protivnom dosadno.

Bikovi će te voljeti sve dok im ne slomiš srce

Bikove je možda lako povrijediti, ali ih nije baš toliko lako uništiti. Jer, zapravo su vrlo snažni i spremni na apsolutno svaki izazov u životu, ali su s druge strane i iznimno osjetljivi, pa bi kritike koje im ponekad i uputiš trebale biti kreativnije i ne baš brutalno oštre. I pokušajte ih je povrijediti, jer ćete im samo slomiti srce…

Blizanci će te voljeti sve dok ih ne pokušaš nadmudriti ili prevariti

Blizanci su majstori igara, pa se zbog toga nije dobro igrati s njima jer će vas u svakom slučaju pobijediti. Njima vlada Merkur, planet komunikacije i intelekta, stoga, jednom kada shvate da si ih pokušala nadmudriti ili na bilo koji način prevariti, to znači kraj. I na kraju ćeš samo ti ispasti budala, a oni će se svojski potruditi da to tako bude, piše Avaz.

Rakovi će te voljeti sve dok ih ne napustiš

Rakovima je uvijek najvažnije da su okruženi ljudima i često su vrlo posesivni, jer im je emocionalna sigurnost jedan od prioriteta u životu. I oni će te voljeti sve dok se trudiš da se osjećaju voljenima, a kad jednom osjete da ti više nije dovoljno stalo, tu ljubav za njih prestaje.

Lavovi će te voljeti sve dok od njih ne pokušaš napraviti budalu

Lavovima je iznimno važna slika koju o njima imaju drugi i zbog toga vole biti cijenjeni i poštovani od strane svog partnera u bilo kakvoj vezi. Ako ih vrijeđaš, a pogotovo oko stvari na koje su posebno osjetljivi, vjerovatno to baš i neće dobro završiti. Jer, Lavovima je uza sve to najvažnija istina i iskrenost, pa će vas itekako poštovati zbog njih, ali ne i zbog bahatog i pretjerano oštrog ponašanja.

Djevice će te voljeti sve dok im ne kreneš lagati

Djevice su djetinji znak zodijaka kojima vlada Merkur i poznate su kao majstori kritike i iskrenosti. Itekako su svjesne svega što se oko njih događa, sve vrijeme, i vrlo dobro znaju pročitati ljude. A ako im i u jednom trenutku počneš lagati ili budeš neiskrena prema njima, oni će to itekako prepoznati, a zatim i prekinuti vezu…

Vage će te voljeti sve dok im ne počneš remetiti njihov osobni mir

Vage su veliki mirotvorci i diplomati i najvažnije im je da je oko njih mir, a najviše od svega mrze konflikte i svađe pa će ih sve brže bolje pokušati prekinuti. No, iako su jako tolerantni i stvarno će se truditi prelaziti preko nekih stvari koje im možda ne odgovaraju, ako im pokušaš uništiti njihov osobni mir i ako neprestano tražiš svađu, to će vjerovatno, za njih, biti kraj.

Škorpioni će te voljeti sve dok im ne počneš tajiti važne stvari

Škorpioni prije svega cijene istinu i iskrenost, pa i nema baš previše smisla lagati im, jer će to kad tad otkriti, a onda će se vjerovatno za to i osvetiti na neki samo njima znani način.

Strijelci će te voljeti sve dok ne izgube nadu u tebe

Strijelce je vrlo lako naljutiti, a jedan od načina da to postigneš je ako ih neprestano razočaravaš i činiš tužnima. Voljet ćete tako dugo dok za njih i oko njih stvaraš pozitivno i ne sumorno okruženje, a s obzirom da su iznimno ambiciozni, potrebna im je upravo takva osoba koja će s njima biti spremna na nove životne izazove i pobjede.

Jarci će te voljeti sve dok ne odustaneš

Jarci itekako znaju stvari učiniti dugotrajnima, a posebice kad su u pitanju prijateljstva i romantične veze. Ako pak ti odustaneš od ambicija i života, Jarcima ćeš istog trenutka pasti u očima. Za njih odustajanje nije opcija, nikada, a najviše od svega cijene trud oko toga da se stvari popravljaju, a ne bacaju.

Vodenjaci će te voljeti sve dok se ne počneš ponašati kao svi ostali

Sve ono što te čini posebnom i svaka ona crta tvog karaktera koja je specifična i drugačija su sitnice koje Vodenjacima najviše znače i zbog kojih te najviše vole. Stoga prigrli tu svoju jedinstvenost i drugačije kvalitete, iznenađuj ih neobičnim sitnicama, budi onakav kakav jesi… Jer ako se počneš ukalupljivati i ponašati kao svi ostali, to će ih odmah otjerati.

Ribe će te voljeti sve dok ne prestaneš sanjati

Ribe su jedan od najosjetljvijih i najemotivnijih znakova, iako se ponekad čini upravo suprotno. Oni žive u nekom svom svijetu snova i najdraža su im aktivnost putovanja i neprestano su u potrazi za inspiracijom. Ako ti odustaneš od potrage za istom i ako prestaneš sanjati, to ih vjerovatno baš i neće previše veseliti…