Saznajte koja tri datuma u martu 2022. donose najveću sreću

Prema rasporedu planeta i energiji, neki dani u martu mjesecu biće zaista posebni i sretni. Nastavlja se najpovoljniji period ove godine, jer na nebu još nema nijedne retrogradne planete.Ipak, u mertu neće biti sve savršeno, biće i nekih rizičnih i izazovnih dana. Ali očekuje nas više sreće, napretka i ljubavi nego nezgoda – evo kojih 5 dana će biti najpovoljniji:

– 3. mart je dan ogledala – 03:03 je dan vladavine broja 3 koji štiti naše duhovne principe. Ako smo u prošlosti učinili neki pogrešan korak, danas ćemo moći da riješimo problem i ispravimo posljedice. Ovo je sjajno vreme za napredovanje na svim poljima i dughovni, emotivni i energetski razvoj. Ukoliko 3. marta činite dobro, pomognete drugima i širite pozitivne vibracije, pozitivna energija vas može pratiti cijeli mjesec.


– 20. mart – proljetna ravnodnevica – Ovo je veoma povoljan dan u smislu energije i zakona privlačenja. Od davnina, proljetna ravnodnevica se smatra trenutkom buđenja prirode, a takođe se budi i naša svijest, emocije, pojačavaju se šanse. Ovo je odličan dan za čišćenje kuće, sastanak sa prijateljima i porodicom, zabavu, radost i smijeh. 20. marta će i Mjesec biti u Vagi, što simbolizuje jednakost, harmoniju i red. Ovaj dan se može smatrati najsjajnijim u martu ove godine.


– 27. mart – Merkur ulazi u Ovna – Planeta će do 26. marta ostati u znaku Riba, u kojem, najblaže rečeno, nije prijatno. 27. marta doći će do povoljnog prelaska u saveznički znak Ovna, što će dan učiniti prilično produktivnim. Biće moguće preuzeti nove slučajeve, kao i baviti se onim brigama koje su sada najvažnije. Ovo je odličan dan za kupovinu, finansijske aktivnosti, planiranje. Merkur u Ovnu će nam ovog dana dati priliku da uspemo u onome što ranije nije bilo moguće.

Tokom ovih dana obratite pažnju na znakove sudbine, smjernice intuicije i osvijestite šta je ono što vam donosi sreću. Imate tri velike šanse u martu da ostvarite uspjeh na polju ljhubavi i posla, ali i poboljšate zdravlje. Sve je na vašioj strani, ne propustite naklonost zvijezda i planeta.