Saznajte koja će riječ vašem horoskopskom znaku obilježiti 2018. godinu

Nova godina znači novu priliku za početi iznova. Ipak, nekad se i najbolji planovi izjalove, naročito onda kada je svemir isplanirao nešto drugo za nas. Naravno, to ne znači da ćemo se samo prepustiti sudbini već osluškivati znakove i poruke kako bismo krenuli u pravom smjeru. U tome vam može pomoći i jedna riječ koja će vas voditi kroz 2018. i koja će vašem znaku horoskopa obilježiti godinu, piše zadovoljna.hr.

Ovan: OTKRIVANJE
U 2018. godini ovan će biti fokusiran na svoju nutrinu te će pretražiti svaki ugao, pukotinu i rupicu svoga života. Tijekom tog procesa, naučit ćete nevjerojatne nove stvari o sebi, ali i suočiti se s manje divnim iskustvima. Imat ćete prilike razotkriti i dijelove vlastite prošlosti što će vašu budućnost učiniti jasnijom.

 

Bik: NEOPRAVDAVANJE
Bikovi uvijek na prvo mjesto stavljaju potrebe i želje drugih, a sami sebi stalno su manje važni. U 2018. godini to će se promijeniti te će pripadnici ovog zemljanog znaka konačno sebe staviti na prvo mjesto. I to će činiti bez potrebe da se ikome opravdavaju što uživaju kao nikada prije.

Blizanci: KRETANJE
Pripadnici ovog zračnog znaka u 2018. stalno će biti u pokretu i niko ih neće moći zaustaviti. Sav trud koji su blizanci uložili u prošloj godini, napokon će se početi pokazivati isplativim, i u ovoj godini napredovat će velikim i malim koracima. Blizancima će sreća biti naklonjena i u poslu i u ljubavi dok će kretati u otkrivanje novih, uzbudljivih teritorija.

Rak: USKLAĐENOST
Senzibilni rakovi mogu odahnuti jer ove godine u njihovim će životima sve doći na svoje mjesto i uskladiti se. Posljednjih sedam godina za rakove nisu bile lake, uključujući i financije, nesigurnost na poslu pa čak i zdravlje. Srećom, zvijezde su sada odlučile biti na vašoj strani i pružiti vam toliko potrebnu harmoniju koja će vam donijeti stabilnost i sreću u budućnosti.

Lav: RASPLET
Posljednjih nekolika godina lavovi su proveli vodeći život kakav su mislili da žele, ali sada jasno vide da im taj put zapravo nikada nije bio suđen. U 2018. napokon ćete doživjeti toliko željeni rasplet i dobiti priliku početi iznova da stvorite nešto puno ljepše i smislenije od onoga prije.

Djevica: SIGURNOST
U 2018. Djevice će baciti sidro i napokon pronaći sigurnu i stabilnu luku. I ne samo to! Djevice će sigurnost pružati i drugima oko sebe koji će kroz mudrost ovog zemljanog znaka pronalaziti nadahnuće i ohrabrenje. Na horizontu se također naziru stabilna ljubavna veza i odanost.

 

Vaga: SAMOUVJERENOST
U 2017. vage su se dosta mučile sa svojim ljubavnim odnosima i postizanjem ciljeva, ali u 2018. konačno će dobiti toliko potrebno samopouzdanje. Kao da se svijetlo upalilo i vage napokon vide koliko su super i sposobne postići sve što žele. Novootkrivena samouvjerenost u njihov će život dovesti i novu ljubav koja će razumjeti njihovu intenzivnost i idealizam.

Škorpion: IZOBILJE
Škorpioni su otprilike posljednje tri godine proveli u nastojanju da ostvare svoje snove. U 2018. trud će se napokon isplatiti te će uživati u plodovima svoga rada kojih će biti u izobilju. U svim aspektima života imat ćete svega u obilju. U poslu možete očekivati samo uspjeh i priznanje. U ljubavi će cvjetati nove veze, dok će one stare ojačati.

Strijelac: PREDAJA
Strijelčeva mantra u 2018 godini je – šta bude, bit će. Vi ste tip osobe koja želi držati sve konce u rukama, ali ova godina naučit će vas da jednostavno ne možete imati sve pod kontrolom. Dobra vijest je ta da će se stvari na kraju ipak riješiti, bez obzira na to nervirali se vi zbog njih ili ne.

Jarac: TRANSFORMACIJA
Posljednjih nekoliko mjeseci jarčeve je sputavao teret nekih događaja iz prošlosti. Međutim, u 2018. to se mijenja i napokon ćete osjetiti olakšanje. Žudjeli ste za nečim drugačijim i svemir vas je napokon čuo. Do ljeta ćete donijeti odluke koje će vam promijeniti život. Neke će možda biti teške, ali će vam dati krila da krenete iznova i pronađete sreću.

Vodolija: RAZVOJ
Vodolije će u 2018. razviti svoje talente, snove i utjecaj. Ove godine suđeno vam je da iznenadite sami sebe s time koliko daleko možete stići, što nikada niste mogli ni zamisliti. Tako ćete otkriti sve nevjerovatne mogućnosti koje su pred vama.

Ribe: SVJETLOST
Riječ koja će ribama obilježiti 2018. ima dva značenja. Prvo je lakoća duha. Prošle godine život vas nije mazio, ali u 2018. pronaći ćete veselje koje vam je nedostajalo. Drugo značenje je naglasak na prošlost i vaša namjera da vidite stvari onakvima kakve jesu, istovremeno uzimajući maksimalno od onoga što imate.