Saznajte kakva ste osoba na osnovu visine: ŠTO NIŽI TO PAMETNIJI, ŠTO VISOČIJI TO KARAKTERNIJI!

Nakon što uradite ovaj brzi i lagani test, iznenadiće vas njegova preciznost. S obzirom da se odgovori baziraju na osnovu samo jednog parametra i to vaše visine, test je jednostavan ali i prezican i to sa vJerovatnoćom tačnosti preko devedeset posto. Pročitajte i saznajte ko ste, zaista

Visina 140 – 150 cm: Pametna i visprena osoba
Vi ste veliki mislilac. Vaše misli i ideje su najvažnija stvar. Volite, u tišini i samoći, razmišljati o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže.
Ove osobe su veliki mislioci koji ne vole da privlače pažnju, već radije provode vrijeme uživajući u svom miru. Oni su inače ljubitelji knjiga, učenja, obrazovanja.

Visina 150-160 cm:FILOZOFI
Za ovakve ljude se jeruje da su pronicljivi i da su filozofske osobe, jedinstvene u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumiju pogrešno, i to vas boli. Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahtijeva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svijetle strane života. Veoma ste emotivni.
Ove osobe je teško prevariti. Imaju odlučnu moć zapažanja koja ih odlikuje, ne vjeruju većini, nego oni vjeruju samo određenim osobama koji su inače jako bitan dio njihovog života.

Visina 160-170 cm: ISTINOLJUPCI
Zanimljiva ste, i uzbudljiva ličnost. Istinoljubac. Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Vjerujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter. Izazivate povjerenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvijek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu.
Osobe koje su inače ove visine su nezavisne osobe, nikada ne očekuju da neko drugi radi za njih, ne vole izgovore, laži, nego insistiraju na iskrenosti ili pravednosti.

Visina 180-190 cm: ČVRST KARAKTER
Sigurna i dominantna osoba. Veoma ste nezavisni. Vaš moto: “Uradi sam”. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se ići u susret tome. Jedino, što zahtijevate od drugih je da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu.
To su ljudi koji su posebno fascinantni, u svom genetskom kodu najčešće nose najbolji materijal, zbog toga su inače i fizički najsuperiorniji, a to dokazuju na atletskim takmičenjima. Teško je pokolebati njihov karakter, oni su jako tvrdoglavi i uporni su u svom naumu. (aura.ba)