Saznajte kakav je vaš tip ličnosti: KAKAV VAM JE KARAKTER GOVORI I NAČIN NA KOJI DRŽITE TELEFON

Naučnici su istraživali kako ljudi drže svoje telefone. Pokazalo se da to direktno odražava našu ličnost, kako tvrdi Line Today. Postoje četiri osnovna načina držanja telefona, a svaki od njih odgovara određenom karakteru. Saznajte kakav je vaš tip ličnosti!
A. Držite telefon u jednoj ruci i kucate tekst palcem
Ako držite telefon jednim rukom, to govori o vašoj svestranosti. Organizovani ste i disciplinovani, uvijek znate šta je za vas dobro, a šta je loše.
Više volite da govorite nego da slušate, ali nećete namjerno nikoga uvrijediti. Znate da razlikujete iskrenu ljubav od pretvaranja. Za voljenu osobu ćete učiniti sve.

B. Držite telefon sa obje ruke i kucate tekst palcem
To pokazuje da želite zaštitu, tražite brigu i pažnju. Ne volite da pokazujete osjećanja i zbog toga vaš partner možda osjeća nedostatak ljubavi. Budite mekši i slobodno ljudima pokažite svoja osjećanja!

C. Držite telefon objema rukama, koristite oba palca za biranje
Niste baš mnogo srčani, često se brinete i plašite. Potreban vam je partner koji će vas 100% razumjeti. Kada je uz vas pouzdana osoba, prepuni ste samouvjerenosti.
Volite svog izabranika svim srcem i lako zaboravljate probleme iz prošlosti.

D. Držite telefon jednom rukom i kucate tekst kažiprstom druge ruke
Vama je svojstveno tiho i uravnoteženo ponašanje. Spremni ste da žrtvujete sve za dobro drugih. Ne volite gužvu. Više volite mirna i poznata mjesta. Takvi ste i u ljubavi – ona je za vas tiha luka.
Ne podnosite suze, naročito bliskih ljudi. Voljenima opraštate greške rekordnom brzinom.