Savjeti za svaki horoskopski znak do kraja 2017!

Ovan

Vama je vjerojatno ova godina loše počela. No, do kraja 2017. stvari će se promijeniti ako to želite. Listopad će donijeti romantiku i strast, stoga nemojte bježati od ljudi, kako to obično činite. Studeni će vam donijeti dobre izglede za karijeru, a zvijezde će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, prije početka 2018. godine.

Bik

Ostatak godine, osobito listopad, donosi mnogo emocija u vaš život. Vaša želja za partnerom i intimnošću bit će neizmjerna, a ovo je dobro vrijeme za takve interese. Do 2018.-te, vaš rad neće dobiti onoliko priznanja koliko želite, stoga spasite ovu godinu tako što nećete dopustiti da nedostatak priznanja utječe na vašu predanost.

Blizanci

Vama je godina počela s puno mentalnih previranja i to će se nažalost nastaviti. Sredinom studenog dogodit će se kvadrat Merkura (koji vlada komunikacijom) i Neptuna (koji vlada obmanom i iluzijama), što vas dovodi do toga da trebate preispitati svoje razmišljanje.Možda ćete imati poriv da proturječite onima koji vam pokušavaju pokazati gdje griješite, ali nemojte to ni pokušavati.

Rak

Ove godine morali ste ulagati puno truda u sva životna područja, pogotovo kada  se radi o obitelji. Vaša angažiranost u obiteljskim pitanjima, bilo da se radi o djeci ili susretu s obitelji, zauzima središnje mjesto ove godine. Osim toga, umjesto da pokušavate nešto novo, ponovno procijenite svoju karijeru i odnose, proučavanje i analiza rezultiraju pozitivnim promjenama.

Lav

Vaša će godina biti spašena jer će zvijezde donijeti jasnoću i prosperitet u vaš život u drugoj polovici godine. Međutim, to ne znači da se ne morate truditi. Neka vaša odgovorna, pouzdana i velikodušna strana zasja i pokori vaš ego, ako zaista želite izgledati kao vođa kakvim se vidite.

Djevica

Ova godina može biti dobra ili loša za vas, ovisno o tome kako trošite svoj novac. Vjerojatno ćete imati veći priljev novca, ali biste mogli nešto prekomjerno platiti ili izvršiti veliku kupnju umjesto da uložite novac mudro. Dobit ćete mogućnost za napredak u karijeri ili obrazovanju i to  vjerojatno preko bliskih osoba, kao što su rodbina, susjedi ili obitelj pa budite otvoreni za to.

Vaga

Zaboravite na svoje odnose jednom zauvijek i oslobodite svoj um. Ove godine nije idealno vrijeme za to. Dobro je vrijeme za napredovanje u  karijeri i za stvaranje novca pa se usredotočite na to, umjesto da trošite vrijeme na misli o braku i ljubavi. Ulazak u romantične veze sada je loša ideja.

Škorpion

Prestanite se koncentrirati na negativnosti u vašem odnosu – bilo da se radi o vašim problemima ili o problemima vašeg partnera. To će previše trošiti vašu energiju i neće voditi nigdje. Umjesto toga, pobrinite se za svoje financije, zdravlje i posao. Planeti će omogućiti napredak u tim područjima. Ovo je sjajno vrijeme da se prepustite toku, jer vaša snaga izvire iz svega čemu se posvećeno predate.

Strijelac

Ove godine može doći do poremećaja u vašem privatnom životu, ali sve će na kraju dovesti do napretka. Imat ćete pomoć mnogih poznanika. Listopad će donijeti značajne promjene u vašem romantičnom životu, kada ćete biti prisiljeni suočiti se s dubinom emocija za koje niste znali da imate. Pošto ste slobodna ptica, možda vam se ne sviđa taj složeni napad intenziteta, ali to će vas prisiliti da razmišljate o tome tko ste doista.

Jarac

Godina će početi s puno frustracije, osobito kada se radi o ljubavnim odnosima. No, do sredine studenoga otpustit ćete romantične ideale koje ste imali u prošlosti i prihvatiti novo što će vas ugodno iznenaditi. Što se tiče posla, vjerujte u svoju intuiciju i donosite odluke malo više na temelju toga, umjesto da budete neodlučni.

Vodenjak

Možda se osjećate kao da ste zapeli u rutini, kako u karijeri tako i u ljubavnom životu. Zbog toga biste mogli postati naprasni, te možete misliti da zaslužujete više od vašeg trenutnog posla ili nadređenih; ali  morate znati svoje granice! Isto vrijedi i za vaš ljubavni život, gdje možete pokušati začiniti stvari – ali opet, morate znati granice!

Ribe

Puno novih prilika vam se otvara ove godine. Doživjet ćete promjene u karijeri, te ćete kompletno reorganizirati vaš um. Ako ste zapeli u poslu u kojem ne nalazite strast, ove godine možete to promijeniti. Usredotočite se na to, umjesto da previše pozornosti poklanjate svom osobnom životu.

error: Content is protected !!