Savjeti za dame: Isprobajte zavodničke taktike na koje nije imun nijedan muškarac

Premda se čini da je lako zavesti bilo kojeg muškarca, istina je ponekad sasvim drugačija.

Često su lijepe, pametne, seksepilne i uspješne žene – solo! Jednostavno im iz nekog razloga ne polazi za rukom da zavedu željenog muškarca – pa čak ni onog koji nije baš kao lik iz (seksi) bajke. Međutim, postoje 4 flert-taktike kojima se ni jedan frajer ne može suprotstaviti…

1. Pokaži svoju veselu stranu

Kad razgovaraš s muškarcem koji ti se sviđa, nemoj biti smrtno ozbiljna. Pokaži svoj smisao za humor. Naime, momcima je duhovitost vrlo poželjna pa čak i seksi karakteristika kod žena.

2. Budi strastvena

Budi puna strasti kad mu pričaš o svojim hobijima. Osim toga, moraš mu pokazati da si sve drugo – samo ne dosadna. Dakle, kad mu pričaš o svom posljednjem putovanju, neka se divi tvom sjaju u očima.

3. Osjećaj se dobro

Budi mirna, staložena i samouvjerena i nemoj stalno čupkati i navlačiti džemper. Ako „nosiš“ šarm i samopouzdanje – već si na pola puta.

4. Ne pokazuj ludo oduševljenje

Možda ti se on jako, jako sviđa, ali nemoj baš da se raspametiš ako te slučajno pogleda. Nemoj se keziti, buljiti zadivljeno u njega, potvrdno klimati i stalno treptati okicama. Naprotiv – ponašaj se kao da je tek prije pet minuta privukao tvoju pažnju. Razgovaraj kratko s nekim drugim, reci mu da moraš nekog pozvati…Neka se on malo potrudi oko tebe jer – on je sretnik što si odlučila da mu daš šansu.