Savjeti lijepe Jennifer Aniston za život po vašoj mjeri: Mislim da sve sjedne na svoje mjesto kada jednom shvatiš ko si i šta voliš o sebi!

Američka glumica Jennifer Aniston prije par dana je proslavila 49. rođendan. Slavna glumica više od polovine života provela je ispred mnogih holivudskih kamera i reflektora, a osim uspješne karijere u centru pažnječesto se znao naći i njen privatni život


Jennifer Aniston još od djetinjstva je znala s čime se želi baviti, a njeno zanimanje za glumu ni ne čudi s obzirom na to da joj je otac John poznati televizijski glumac.

Ona je svoju slavu stekla ulogom Rejčel u svjetski popularnoj seriji “Prijatelji”, a skoro jednako slavna postala je i frizura koju je njen lik proslavio – “The Rachel”.

Nakon što su “Prijatelji” 2004. godine završili s prikazivanjem, Aniston se okrenula velikom platnu te snimila niz romantičnih filmova i komedija. No, njen veliki uspjeh pomalo je zasjenio razvod od Brada Pitta, jer su njih dvoje još uvijek jednako zanimljivi tabloidima usprkos tome što su se razišli prije 12 godina.
Osim toga, Jennifer ne može pobjeći ni od čestih medijskih nagađanja o trudnoći. Kad god se pojavi obučena ili u preusku majicu ili u preširoku majicu, nagađanja o njenom “trudničkom” trbuščiću odmah krenu.

Međutim, glumica je prošle godine u eseju za Huffington Post napisala šta točno misli o takvim nagađanjima: Ne moramo biti udane ili biti majke da bismo bile upotpunjene. Same odlučujemo o svom “sretnom završetku”.

Aniston vodi sretan život s kojim je itekako zadovoljna, pa vam stoga donosimo osam citata lijepe Jenn koji će vas inspirisati da krojite život po svojoj mjeri.

  1. Znate kada se osjećam lijepom iznutra? Kada sam sa svojim prijateljica i imamo “krug boginja”.
  2. Veza me neće natjerati da opstanem. To je samo trešnja na vrhu torte.
  3. Nemam religiju. Vjerujem u Boga. Ne zna kako izgleda, ali to je moj Bog. Moja vlastita interpretacija natprirodnog
  4. Pokušaj zaista slijediti ono što želiš raditi i ono što ti srce kaže da trebaš napraviti.
  5. Uvijek kaže, nemoj raditi planove, već otvaraj mogućnosti.
  6. Potpune smo osobe bez partnera, s djetetom ili bez njega. Ne moramo biti udane ili majke da bismo bile potpune. Same određujemo šta je sreća za nas.
  7. Mislim da sve sjedne na svoje mjesto kada jednom shvatiš ko si i šta voliš o sebi.