Savjeti damama preko četiri decenije: Ovo su frizure koje podlađuju 10 godina!

U ovim frizurama slavnih svjetskih ljepotica možda pronađete inspiraciju za odlazak kod frizera? Sve dame čije ćete frizure vidjeti već su zašle u godine, pa su njihovi izbori vrlo sigurni ukoliko želite da izgledate mlađe!

Ako nemate povjerenja u kreme za uklanjanje bora i niste pobornik estetske hirurgije, a ipak želite da izgledate mlađe, rješenje za vas je promjena frizure!
Za početak, imajte u vidu da morate zaboraviti na predugačku kosu, a da se okrenete ka modernim oblicima, koji su tajno oružje za podmlađivanje mnogih svjetski poznatih ljepotica. Sve dame čije ćete frizure vidjeti već su zašle u godine, pa su njihovi izbori vrlo sigurni ukoliko želite da izgledate mlađe!

1. Pamela Anderson
Kada se nedavno pojavila na crvenom tepihu, glumicu Pamelu Anderson jedva su prepoznali! Nova frizura podmladila ju je minimum 10 godina, pa ako želite ovakav efekat, pri slijedećoj poseti frizeru, pokažite mu ovu fotografiju!

2. Šeron Stoun
Ako ste ljubitelj kratke kose, posjetite frizera koji će vam srediti frizuru u stilu poznate glumice Šeron Stoun i odmah sakriti nekoliko godina!

3. Ema Tompson
Slična verzija frizure kao kod Šeron Stoun kada je riječ o dužini, ali sa naglašenim volumenom i šiškama ublažiće godine.

4. Marijela Frostrup
Slavna britanska novinarka ima pune 54 godine, ali se na njenom licu to ne vidi! Tajna je u njenoj besprijekornoj, ravnoj paž frizuri do iznad ramena, koja joj je sa lica obrisala čitavu deceniju.

5. Džulijen Mur
Već nekoliko godina, pored ishrane i vježbanje, glumica koristi i frizuru kako bi postigla mladolik izgled. Ovo je idealan izbor ukoliko ste ljubitelj malo duže kose, pa je možete pustiti najviše do sredine leđa, ali pod uslovom da napravite nekoliko stepenova.

6. Rakel Velč
Nijedna frizura neće vas bolje podmladiti kao frizura vremešne zavodnice Rakel Velč, koja blagim talasima na kratkoj kosi ublažava vrijeme koje neumitno teče. (Stil)