Savjet poznatog travara Morisa Mesegea: 3 biljke koje će povećati vaše grudi na prirodan način

Pokušajte sa bilo kojim od sljedećih biljnih lijekova i vaše grudi će za nekoliko mjeseci postati veće, piše travar Moris Mesege.

Grudi su uvijek bile važan seksualni simbol, tako da se žene sa malim grudima često ne osjećaju dobro u svojoj koži. Iako je dokazano da su manje grudi osjetljivije na dodir i da mnogi muškarci nisu opterećeni njihovom veličinom, mnoge žene žele da imaju bar malo veće grudi. Metoda za povećanje dojki danas je dosta – postoje hirurške i nehirurške – ali ne smijemo zaboraviti na one najbezbolnije koje nam samo priroda nudi.

Travar Moris Mesege u svojoj knjizi „Bilje za ljepotu“ nudi recepte za tri biljna lijeka, koji mogu povećati dojke na potpuno prirodan način.

Lopuh
Biljka Lopuh veoma efikasno podstiče cirkulaciju. Infuzijom od cvijeća masirajte grudi, primjenjujte obloge i pijte čaj od lopuha jednom dnevno.

Žalfija
Skuhajte čaj od žalfije. Čaj koristite za obloge, a lišće i cvijet žalfije iskoristite za masažu grudi. Takođe je važno da jednom dnevno pijete čaj od žalfije.

Piskavica
Od sjemena piskavice pripremite kupke, obloge i masirajte grudi infuzijom semena. Jednom dnevno pijte čaj od ove biljke.