Savjet modnih stručnjaka: Kako da vam frizura izgleda dobro čak i kada vam kosa nije čista?

Sedmica mode u Milanu završava se 27. februara, a modne kuće predstavile su svoje nove kolekcije za sljedeću jesen i zimu, ali i trendove u frizurama koje će se nositi ove godine. Pogledajte tri frizure koje možete brzo napraviti čak i kad nemate čistu kosu

Razdjeljak na stranu

Ovo je jednostavna frizura za koju vam je potreban samo malo vještine, dobar češalj i nešto laka za kosu. Frizer Sam McKnight smatra da ova frizura odaje dojam luksuzne elegancije te se odlično spojila s novom kolekcijom Fendija.

Broš u skupljenoj kosi


Kada kosa nije oprana, uvojke često skupljamo u rep. U čast britanske dizajnerice nakita i stilistice Judy Blame koja je preminula neposredno prije početka ovogodišnje Sedmice mode Sam McKnight ukorio je razbarušene uvojke Max Marinih modela svjetlucavim broševima.

Riječ je o detalju koju priziva buntovne osamdesete godine u Londonu. Umjesto broševa u izradi ove frizure poslužiti se možete i predimenzioniranim kopčama za kosu.

Čvrste pletenice


Pletenica je izvrstan izbor za poludugu i dugu kosu. Jil Sander za jesen/zimu 2018. godine predlaže po dvije čvrste pletenice koje strše u suprotnim smjerovima.