Šaulići izašli na ulicu: GOCA UZ VUČIĆA, NADA SE MJESTU PORED ŠABANA

I ona je pred odlaskom. Možda i ona želi mjesto pored Šabana! A Vučić je neće iznevjeriti. Održat će dirljiv govor…

Skup podrške Alaksandru Vučiću (19.april 2019) pokazao je da estrada još uvijek “boluje” za političarima. Aca Lukas nije se prihvatio mikrofona bez razloga; sigurno ima ili će imati neke benefite mimo honorara.

Ali, šta rade Sanja Maletić, Šabanova ucvijeljena supruga Goca Šaulić, još ucvjeljeniji sin Mihajlo, te njegova ljepša polovina?

Fotografiju na Instagramu je objavila Sanja Maletić, a prenosi je portal “aura.ba”. Naravno, ponosna što se pojavila na jednom takvom skupu, još u društu sa Šabanovicom, suprugom slacnog Šavana kojeg su sahranili u beogradskoj Aleji velikana.

Ovo je, inače, prvo javno pojavljivanje Šaulića nakon tragedije. Goca Šaulić je, saznaje “aura.ba”. dugo bila u dilemi da li da se pojavljuje na skupu. Odlučila je, ipak, dati podršku VUčiću iz zahvalnosti što joj je zajedno sa Dodikom došao na žalost.Uz to njen muž je dobio mjesto u Aleji velikana.

“I ona je pred odlaskom. Možda i ona želi mjesto pored Šabana! A Vučić je neće iznevjeriti. Održat će dirljiv govor i, između ostaog, kazati – Znate, Goca Šaulić je puno pomogla srpskom naodu. Sjećate li se kada su Šabana izboli nožem u Beču 1992. godine. Ona je na sav glas kukala kako su ga izboli Muslimani, a to je srpskom narodu mnogo značilo da se homogenizuje i krene u rat u Bosnu. Zato je treba sahraniti u Aleji velikana – usalijedili su komentari nakon ove vijesti.

O sprezi politike i ostalih estradnih zvijezda – nekom drugom prilikom! Ali ne možemo a da se ne prisjetimo veze Zorice Brunclik i MIloševića, zbog kojih su je u Srbiji skoro urnisali. Prozvali su je Julka.
Ona je to nekako izdržala. I rekla – nikad više sa političarma!

li će na ovo kazati današnje režimske zvijezde u Beogradu? (aura.ba)