Sat rođenja otkriva vašu sudbinu: U KOJE DOBA DANA SE RAĐAJU LIDERI,NOĆNE PTICE, RANORANIOCI, TVRDOGLAVI…?

Nije svejedno da li ste rođeni danju, rano ujutru, predveče ili noću. Provjerite da li ove karakterne crte odgovaraju i vašem satu rođenja.

Nadareni
Za scenu i javni život predodređene su osobe rođene od osam sati uveče

Noćne ptice
Ako je dete rođeno između ponoći i dva sata, biće u centru pažnje, veoma aktivno i energično. Ta djeca imaju izuzetnu sposobnost “upijanja” informacija i uglavnom su uspješni u školi i na poslu.

Sredinom noći, između dva i četiri sata, rađaju se “radoholičari”. Obično ih krasi velika upornost.

Mars vlada od četiri do šest sati ujutru i to je vrijeme kada se rađaju lideri i budući šefovi. Rođeni u zoru su pošteni, nezavisni i tvrdoglavi.

Ranoranioci
Od šest do osam sati ujutru vlada Neptun. Djeca rođena u to vrijeme izuzetno su ranjiva i najčešće kriju svoj unutrašnji svijet od ljudi.

Kasno jutro, od 10 do 12 sati i njegov vladar Saturn daruju čovjeku izraženo častoljublje, principijelnost i disciplinovanost. Po pravilu, ove osobe nikada ne idu protiv svojih jasno zacrtanih ciljeva.

Uran vlada od osam do 10 sati i ta djeca su obično veoma šarmantna i privlačna. S njima će željeti da se druže svi oni kojima su potrebne topla riječ i pomoć.

Dnevni tipovi
Jupiter je vladar rođenima između podneva i 14 sati. Ove osobe stalno imaju potrebu za novim licima, mjestima i utiscima. Sposobne su da promijene svoj život iz korijena.

Od 14 do 16 sati rađaju se jaki i energični ljudi. Pluton im daje sposobnost da prebrode životne nevolje nevjerovatno lako, pa se za njih kaže da imaju čvrst karakter.

Predveče, od 16 do 18 sati vladar ponovo postaje Venera. Međutim, sad je njen uticaj drugačiji jer teži pronalaženju prave ljubavi, pa osobe rođene u ovom periodu često rano staju na ludi kamen.

Početak u smiraj dana
Rođenima od 18 do 20 sati vlada Merkur. Ove osobe nikada ne dižu ruke tako lako, veoma su predane kada je riječ o prijateljima, voljenim osobama i ostvarenju ideja.

Od 20 sati vlada Sunce. Rođeni u ovo vrijeme su otvoreni, vole da se zabavljaju na razne načine, a obožavaju publiku i scenu.

Rođeni između 22 sata i ponoći pod uticajem su tajanstvenog Mjeseca. Oni imaju filozofski um i teže da postignu unutrašnju harmoniju i stabilnost.