Sarajevski travar Denis Jurišić: IŠIJAS, KAO RUKOM ODNEŠEN!

Išijas je oboljenje velikog živca noge, a može se javiti ili kao jak bol ili kao upala živca. Kako bi se bol smanjila i upala živca smirila, sarajevski travar Denis Jurišić preporučuje biljne terapije koje za kratko vrijeme uklone ove tegobe, a oboljele osobe preporode. Uz 6 biljnih preparata, Jurišić preporučuje da se u organizam što više unosi veća količina vitamina B1

Fitoterapeut Denis Jurišić iz Sarajeva ne prestaje bilježiti uspjehe u liječenju koštanih oboljenja! O nevjerovatnim iscjeljenjima reume, artritisa, istrošene hrskavice…, uz pomoć njegovog prirodnog eliksira Omosintex, svjedoče i mnogi čitatelji Aure.

– Ljudi su prezadovoljni. Primam mnogo poziva. Neki me zovu i iz inostranstva – kaže Jurišić.

Donosimo dva najsvježija slučaja fantastičnog iscjeljenja.

Senad Z. (55) Vogošća: GODINAMA SAM SE KLJUKO „BRUFENOM“ I NIKAD RAHAT NISAM BIO

Išijas je dugotrajna bolest koja se često vraća. Bol je za bolesnika vrlo neugodan i vezuje ga sedmicama za krevet, a u teškim slučajevima išijasa čak i mjesecima.
Osim uzimanja sredstva protiv bolova i velike količine vitamina B1, za liječenje išijasa i ublažavanje popratnih tegoba primjenjuju se kupke, masaža i grijanje.
Prema svjedočenju brojnih pacijenata medikamentna terapija kod išijasa samo ublažava tegobe, ali ih zauvijek ne uklanja. Pri tome nisu isključene i određene nus pojave, naročito su moguće posljedice za želudac, jer određeni lijekovi koji se propisuju za išijatične pacijente imaju negativne efekte upravo na želudac.

Posljednjih pet godina Senad Z., 55-godišnji građevinski radnik iz Vogošće imao je problema sa išijasom. Jedno vrijeme je ovo nezgodno oboljenje „odbolovao na nogama“, ali posljednje dvije godine tegobe su bivale sve izraženije, učestalije i bolnije.
– Iz godine u godinu je bilo sve gore i gore, a naročito u proljeće i jesen. Dešavalo se da sam danima nepokretan, a od bolova u lumablnom dijelu leđa sam umirao – priča naš sagovornik.
Sve što su mu doktori propisivali, ali i narodna medicina je isprobao. Većina tih lijekova je pomagala po onoj narodnoj „drži vodu, dok majstori odu“. Jedino što mu je pomagalo bile su vježbe i hodanje. Ali, šta uraditi kada nezgodno se pokrene ili ružno stane? Bolovi tada raznose kompletno tijelo, udaraju u glavu, ukoče ga…

„Spašavao sam se „Brufenom“ da bi bio rahat bar sat vremena – kazuje.

U tim danima bola, patnje i bespomoćnosti javila se travaru Denisu Jurišiću. To je bio njen sudbonosni potez. Dobio je kompletnu biljnu terapiju za išijas (DI TOF melem, čaj, kreme, ulje, kapi). Petnaest dana kasnije osjećao se preporođeno.
– Naručio sam još jednu terapiju za „Ne daj Bože“. Bilo je to u aprilu ove godine. Od tada ne znam šta su bolovi. A sve me koštalo oko 200 KM – ispričao nam je Senad Z.

Ivo Lj iz Viteza: DENISOVA TERAPIJA JE SPAS!

Samo onaj ko je muku mučio s išijasom zna kakve su to muke. Doduše od toga niko nije umro, ali jeste jecao od bolova i bezbroj zora dočekao budan u krevetu, strahujući da se i milimetar pomjeri u odnosu na položaj, koji mu je omogućio kakav – takav mir.

Ovo su riječi Ive LJ. Iz Viteza koji se nekoliko posljednjih godina borio sa išijalgijom. Sve moguće terapije koje su mu propisivali doktori je iskoristio, ali je noga i dalje boljela, naročito ako je vani, kako kaže, „šugavo vrijeme“. Bilo je dana kada je hodao samo na prstima ili petama, a ako išijas „pomahnita“ pa uhvati cijelu jednu stranu tijela, dešavalo se da po desetak dana ne ustaje iz kreveta.

– Tek kada sam dobio terapiju Denisa Jurišića krenulo je na bolje. Urahatio sam se – kaže naš sagovornik.

Dodaje, kako nije bio optimista, pa nije odmah naručio kompletnu terapiju. Kada je nakon prve osjetio olakšanje, odlučio se da nastavi sa DI TOF melemom i ostalim Denisovim kremama.

– Deseti dan sam lakše ustajao, odlilno se kretao. Tada sam bio siguran da Jurišićeva terapija djeluje, pa sam naručio još jednu. Od tada sam kao ptica, ništa me ne žiga i ne probada. Ipšijas kao da je rukom odnešen.

 

Komentari

komentara