Sarajevska iscjelliteljka i vidovnjakinja Beba vraća se na velika vrata: GDJE JE SADA TORABI, A UPOZORAVALA SAM DA DONOSI MAGIJU I ZLO U SARAJEVO?

U radu s klijentima traži saradnju. Za nju vrijeme, novac i prostor ne postoje. Najvažnije je pomoći nesretnom čovjeku, pokrenuti naopako okrenuto kolo života. Nikada ne govori o dužini i broju tretmana. Sve je to u ovisnosti od onoga što osoba ima na sebi, a može se liječiti samo kur’anskim molitvama. U njenim tretmanima obavezne su hamajlije za poboljšanje zdravlja, harmoniju u kući ili firmi, nafaku, berićet…

Iscjeliteljku Bebu pitajte šta god vam padne na pamet, ali kada je počnete zapitkivati o njenim sposobnostima, iscjeliteljskom daru i humanosti, odmah kao da zanijemi. Ne voli pričati o sebi. Nije to, kaže, lažna skromnost, niti da nešto skriva! Sretnija je kada drugi, a posebno njeni pacijenti, djeca, prijatelji, komšije… pričaju o njoj.

Jedno vrijeme se bila povukla. Kaže, da je nakon spletki koje su joj napravili Meki Torabi i tadašnji centri moći u politici i medijima, dobila „signal“ da se povuče sa scene.

– Ubili bi me, da se nisam skolnila – kaže Beba i dodaje da je svjesna „kako je skupo platila“ upozorenje građanima Sarajeva i BiH da Meki Torabi dolazi u „Zetru“ i donosi nesreću narodima sa ovih prostora.

Strašno je, kaže, bilo gledati na TV Hayat ili kantonalnoj TV, pa i u nekim drugim medijima, koji su tih vremena veličali Torabija, kao nekog „Dobrog“ koji čini čuda i koji je došao da pomogne napaćenom i bolesnom bosanskom narodu. Čak su iskonstruisali priču kako je Torabi pojedinim, tada cijenjenim vidovnjacima i parapsiholozima u BiH, oduzeo moć i poslao ih u pakao!

Nakon svega, Beba će kazati:

„Što je bilo – bilo je. Povratka nema nazad. Vrijeme je pokazalo da sam, nažalost, bila u pravu. Idemo dalje – poručuje sarajevska vidovnjakinja i dodaje da je njen „duhovni radar“ vodi, a uz Božiju pomoć oduvijek je znala i zna kako se nositi sa prokletstvom, sihirima, urocima, magijom.

„Još uvijek nisam sretna kao nekada. Mnogo sam propatila da bih sreću osjetila. Jesam ohrabrena i ponosna, jer su klijenti koji mi se javljaju iz svih krajeva svijeta izbrisali taj Torabijev žig na moje ima i karijeru – dodaje.

Podsjetimo da je Beba prva, uz derviša Envera Imamovića i šejha Mustafu Čajlakovića, ukazala na Torabijevo šarlatanstvo. Upozorila je da su to dedžalska posla i da će u BiH, nakon Torabija, nastupiti vrijeme mržnje, krize, samoubistava, laži…

Na ta upozorenja Torabijevi saveznici u medijima i politici vratili su joj iskonstruisanom pričom o njenom uništenju u Zetri. Pričali su o snimku koji nikada i nigdje nije prikazan.

Zbog Torabijevog avanturizma i svenarodne lakovjernosti, jedno vrijeme u Sarajevu nije bilo lahko biti Beba. Trpjeli su i njeni najbliži; čak i sin, rodbina, poslovni saradnici.

Bila je svjesna da je na njen ugled bačena ljaga, ali je znala da će se jednog dana isprati i da će, uz Božiju pomoć, pravda pobijediti. Zabranom ulaska Torabija u BiH doživjela je satisfakciju. Pravda je, kaže, konačno dotakla.

S početkom niove 2019. godine Beba se odlučila vratiti u javnost. Kaže „dobila je signal“ da mora se vratiti narodu. Njena je sudbina da pomaže savjetima, duhovnim tretmanima i vizijama nesretnom narodu.

Na njena vrata ponovo kucaju klijenti sa svih strana, mnogi joj šalju i pisma podrške ili zahvalnosti. Zovu je telefonom, ali ona se u te avanture ne upušta. Kaže, da njena energija, bez obzira koliko bila jaka i pozitivna, ne priznaje “telefonske terapije” i rad na daljinu. Samo lični kontakt i susret oči u oči!

„Zavisno od težine problema pristupam duhovnim tretmanima i misiji ozdravljenja duha i tijela. Moje metode podrazumijevaju učenu vodu i zaštitne hamajlije, koje moje klijente štite od zla ili im pomažu da se što prije oporave od sihira, prokletstva, nagaza, crne magije ili one najgore moguće vrste – vudu magije. Podsjećam, crna, vudu magija i prokletstvo su poput neke dugotrajne opasne i ružne bolesti, koja čovjeka cijedi i sjedi mu na grudima poput noćne more – kaže naša sagovornica.

U radu s klijentima traži saradnju. Za nju vrijeme, novac i prostor ne postoje. Najvažnije je pomoći nesretnom čovjeku, pokrenuti naopako okrenuto kolo života. Nikada ne govori o dužini i broju tretmana. Sve je to u ovisnosti od onoga što osoba ima na sebi, a može se liječiti samo kur’anskim molitvama. U njenim tretmanima obavezne su hamajlije za poboljšanje zdravlja, harmoniju u kući ili firmi, nafaku, berićet…

„Ja radim privremene hamajlije zaštitnice za osobe i kuće, a trajne se izrađuju u Turskoj. U stalnom sam kontaktu sa moćnim duhovnim autoritetima, koji održavaju tradiciju izrada hamajlija zaštitnica dugu više od 600 godina. Jedina sam ja iz BiH sa kojom sarađuju. I ponosna sam na tu činjenicu – kaže Beba.

Kada nesretnim ljudima Iscjeliteljka Beba pomogne, svi se naprosto preporode – vrati im se osmijeh na lice, zdraviji su, pronađu radno mjesto, spase brak, život im se vrati u normalu.

Iscjeliteljka Beba uspješna je i moderna žena, visokoobrazovana u svakom pogledu, tako da i svoj duhovni posao zasniva na vjerskim temeljima i urođenim darom viodovitosti. Njene su metode jedinstvene i za njih je dobila brojna priznanja ne samo u BiH, nego i na Balkanu.

„Nakon što sam spoznala da mi je Bog podario dar viđenja prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, te me uputio da uz pomoć Kur’ana liječim nesretne ljude, ja nemam izbora. Bila sam uspješna poslovna žena. Sve sam to ostavila i okrenula se ovoj humanoj misiji. Svoj sam život potpuno promijenila – kazala nam je na kraju.

U kontaktima sa Bebom najvažnije je da prevladate predrasude da se uroci i zla događaju nekome drugome, a ne vama, a nakon toga da zatražite pomoć na pravom mjestu – kod nje! A ona od svojih klijenata samo traži da se s punim povjerenjem najave, pa da se u potpunoj diskreciji uz maksimalnu zaštitu identiteta, mogu započeti terapeutski tretmani. Njen kontakt telefon je 033/619 740. (aura.ba)

Komentari

komentara

error: Content is protected !!