Sanovnik: PONEKAD JE DOBRO SANJATI SVEKRVU ILI SVEKRA,

Samo značenje sna zavisi od toga kakav odnos na javi imate sa svekrom ili svekrvom ili kako se osjećate povodom tog odnosa. Snovi u kojima se pojavljuju svekar ili svekrva ne moraju nužno da imaju negativno značenje, neki donose lijepe vijesti ili razrješenje problema.

Ukoliko ste na javi u dobrim odnosima i često se srećete, nije neobično da ih sanjate i ti snovi obično imaju dobro značenje i obrnuto, ukoliko ste u zategnutim odnosima, a često ih sanjate, znači da odnos treba da se razriješi na neki način na javi.Ukoliko niste udati, a sanjate svekra ili svekrvu, to može da znači da na javi maštate o udaji.

Sanjati da vidite svekra ili svekrvu
San može da predstavlja situaciju koja se događa na javi, a u kojoj treba da se nagodite oko stvari koja nije vaš izbor ili nije bila prvi izbor. Ukoliko ste se u snu imali osećaj srama, moglo bi da najavi da ćete se naći u kompromitujućoj situaciji.

Ukoliko je cijeli san u negativnoj atmosferi, razmislite kako da riješite probleme u komunikaciji na javi. Takođe, može ukazati i na potrebu da se odreknete nečega, zarad dugoročnog cilja. San će vam simbolično pokazati da nastavite da se trudite jer to što sada radite, u budućnosti će se isplatiti.

San u kom se osjećate sretno što ih vidite, ukazuju na povoljne vesti koje će stići ili novi uspjeh na poslu. Ukoliko se u snu svađate sa svekrom i svekrvom ili je negativna atmosfera, ovo je odraz situacije na javi. Morate što prije da razriješite problematičan odnos koji imate sa njima i san opominje upravo u tom pravcu. Na simboličan način vam govori da ste isfrustrirani i pod pritiskom i da to morate što prije da to riješite.

Sanjati da svekar ili svekrva umiru ili su bolesni
Ovo je dobar znak i ukazuje na vašu vitalnost i dugovječnost. U rijetkim slučajevima, ukazuje na probleme na poslu i sa imovinom, pogotovo porodičnom.

Sanjati pokojnog svekra i svekrvu
Kao i prošli san i ovo govori o vašem dobrom zdravlju i dugovječnosti. U nekim slučajevima, ovaj san može ukazivati na nemogućnost prilagođavanja novim okolnostima ili novoj sredini, a može da ukazuje i da ste se upustili u aktivnosti koje mogu da vam stvore neki oblik zavisnosti, poput alkohola, droge ili kocke.

Sanjati se*s sa svekrom ili svekrvom
Ako ste sanjali da imate se*s sa svekrvom ili svekrom, taj san može ukazivati na to da ste zadovoljni nekom situacijom koja vam nije bila prvi izbor. San ukazuje da ste napravile dobar izbor, ako ste se dvoumili oko nečega. Može da ukaže na to da ćete primiti neočekivanu novčanu pomoć. U negativnom kontekstu, znači da neko pokušava da vas prevari.

Sanjati da se svađate sa svekrom ili svekrvom
Ako ste sanjali da se svađate ili čak udarate svekrvu ili svekra, to znači da nekoga stavljate u nezgodan položaj kako bi vam pomogao ili učinio uslugu. San može da znači i da morate da poradite na samokontroli i iskazivanju emocija.

Sanjati da ubijate svekra ili svekrvu
Postoji mogućnost da ćete uskoro pomoći nekome, bez bilo kakvog interesa.

Sanjati da se ljubite sa svekrom ili svekrvom
Dobićete pomoć od osobe od koje to ne očekujete ili osobe u koju inače nemate mnogo povjerenja.

Sanjati da svekar ili svekrva plače
Mnogi će prvo pomisliti da je ovo loš znak, ali zapravo treba da se radujete. Uskoro ćete se osamostaliti finansijski ili ćete riješiti stambeno pitanje.