Sandra S. iz Austrije: Porodično prokletstvo mi je uništavalo šanse za brak, Vidovita Rabija uz Božiju pomoć pobijedila zlo

vidovita-rabijaSandra S. 34-godišnjakinja iz Austrije, svojom ljepotom je oduvijek privlačila poglede mnogih udvarača. Uprkos tome, lijepa i kulturna djevojka  bila je veoma nesretna u ljubavi. S kojim god momkom je stupila u vezu, ljubav između njih bi neobjašnjivo nestajala preko noći.

Na početku svake veze, sve bi bilo puno pažnje i emocija, i činilo se da ništa ne može poljuljati njihovu ljubav. A onda, bez ikakvih znakova upozorenja, strast između Sandre i njenih momaka bi nestala, svađe bi postajale svakodnevnica, sve do bolnog raskida veze. Isti scenario će se dešavati punih 11 godina, sve dok Sandra nije upoznala Darija T. (32) iz Slovenije.

  • Bili smo u vezi tri godine, voljeli smo se cijelim srcem i odlično smo se slagali. Iako je sve bilo savršeno, živjela sam u stalnom strahu i samo sam čekala kada će me i Dario bez razloga napustiti. Ispostavilo se da su moji strahovi itekako opravdani jer je Dario jednog dana iz čista mira rekao da me više ne voli i da više ništa ne osjeća prema meni. To nije bio moj Dario koga sam znala i zavoljela, a hladne riječi kao da je izgovarao neko drugi. Pokupio je svoje stvari iz stana i otišao bez pozdrava, a ja sam po ko zna koji put ostala uplakana i slomljenog srca. – prisjeća se Sandra ovih teških vremena.

Sandra nije mogla da preboli još jednu nesretnu ljubav, i činilo se da će se Sandra morati pomiriti sa činjenicom da će ostariti sama. Sandrina majka nije ostala ravnodušna na kćerkinu nesreću, i govorila joj je da se obrati nekoj osobi da provjeri da li joj je neko napravio crnu magiju ili sihire. Sandra u početku nije vjerovala u magiju i priče o čudesnim vidovnjacima, sve dok u magazinu Aura nije saznala za Vidovitu Rabiju. Poslušala je savjet majke i svoju intuiciju, te je odmah stupila u kontakt sa Rabijom. Sandra je počela da joj priča svoje muke koje su joj zagorčavaje život proteklih godina, a Vidovita Rabija je već po glasu prepoznala o čemu se radi.

  • Tražila mi je podatke da mi otvori zvijezdu, što sam ja i učinila, a Vidovita Rabija je počela da priča detalje o mom životu kao da je oduvijek živjela sa mnom u kući. Sve što mi je rekla bilo je tačno, jednostavno nisam mogla da vjerujem da postoje takve nadarene osobe poput Rabije. Otkrila mi je da voljene osobe gubim zbog crne magije koja je porodičnim prokletstvom došla do mene i čitav život me sprječava da se stupim u brak i osnujem porodicu.

Nakon ovog šokantong otkrića, Sandra je upitala Vidovitu Rabiju da li može da učini da joj se Dario vrati. Rabija je rekla da može, sve što joj je bilo potrebno su njihovi podaci i slike. Sandru je posavjetovala da bude strpljiva, jer će trebati 35 dana da se zlo otkloni i da se uradi njihovo spajanje. Sandra je pristala da joj se pomogne, i nakon određenog vremena počela je bolje da se osjeća. Zlo je uništeno, a Sandra se pomirila i sa Dariom s kojim je u maju planirala vjenčanje. Od tada Sandra i Dario su u sretnom braku, Vidovita Rabija je uz Božiju pomoć uspjela uništiti crnu magiju.

reklama-rabija