Sandra Bulok podmlađuje lice tretmanom od kožice obrezanog/osunećenog muškog polnog organa

Tretman sam nazvala penis lica i kada shvatite kako je dobar za vaše lice, otrčaćete do svog kozmetičara i reći “želim penis tretman”

Zvijezda filma „Ocean’s 8“, 53-godišnja glumica Sandra Bulok jedna je od najljepših žena u Holivudu, a sada je otkrila koja je njena tajna ljepote. Za vrijeme gostovanja u emisiji poznate voditeljke Elen Dedženeris otkrila je da njeguje svoje lice kožicom penisa korejskih novorođenčati ili mladih beba koje se podvrgnu tretmanu obrezivanja/sunećenja. Za ovaj neobičan tretman je saznala preko svoje koleginice Kejt Blanšet.

“Tajna je u mikro hrani koja prolazi kroz kožu lica i generiše kolagen. Nakon tretmana pocrvenite skroz, kao da ste se opekli i to traje jedan dan – objašnjava ona.

Sandra objašnjava kako to izgleda u praksi.

„Možete ga staviti na bilo koji dio lica, ubacujete ga u pore. Serum se dobija iz matičnih ćelija vezivnog tkiva uzetih iz prepucija.Tretman sam nazvala penis lica i kada shvatite kako je dobar za vaše lice, otrčaćete do svog kozmetičara i reći ‘dajte mi penis’,“ kazala je Bulok u emisiji.

Tokom tretmana, ćelije prepucija ubrizgavaju se u kožu lica mikroiglicama, a tretman podstiče bolju proizvodnju kolagena i elastina, piše britanski „Metro“.