Samo za nježniji spol – voli me, ne voli me: AKO DRŽI RUKU NA USTIMA – LAŽE VAS!

 

Ponekad je tanka linija između muško-ženskog prijateljstva (doduše, ionako krhke i rijetke pojave), te početka zavođenja. Kako razlikovati druženje i flertovanje, te različite vrste njegovog odnosa prema vama, otkriva njegov govor tijela

Drži vas za ruku

Ako vas stalno drži za ruku dok šetate, pijete kafu ili razgovarate, on želi cijelom svijetu pokazati koliko mu je drago što je s vama. Privržen je i ozbiljan u svojim namjerama. Ne, nije vam samo prijatelj…

Dodiruje leđa
Muškarac koji vas dodiruje po leđima ili struku zapravo vas seksualno izaziva. On namjerno bira senzualne dijelove vašeg tijela i očekuje reakciju. Naravno, i ovaj vam je više od prijatelja.

Ljubi se dugo

Ako vas ljubi strasno, sočno i duže od 10 sekundi, on je već imao seks sa vama u svojoj glavi. Prepustiti se ili ne, zavisi od vas!

Oblizuje usne

Antroploški gledano, pokazuje da je gladan. Tako da, ukoliko ga uhvatite kako oblizuje usne, trebate znati da mu potičete ljubavni apetit, te da sa vama želi ostvariti vezu…

Ljubi vas na rastanku

Prava ste sretnica ako imate partnera koji vas svaki put na rastanku pozdravlja poljupcem. On je iskren, strastan i erotičan. Poljubac u obraz otkriva nježnog muškarca, spremnog da sa vama provede ostatak života.

Drži ruke na ustima

Ako blago prikriva usta rukama, to znači da krije istinu od vas. Ako izbjegava vaš pogled, onda budite sigurni da mu misli nisu iskrene ili su, pak, usmjerene prema drugoj ženi. Možete ostati prijatelji, ako vam je baš stalo do njegovog prisustva u vašem životu. Ali, tu je kraj…

Stoji blizu vas

Ako je na manje od dva koraka dok razgovarate, namjerava da se zbližite. Njegovo „upadanje“ u vaš prostor je, znak žudnje za intimnošću.

Dodiruje vas ramenima

Kada muškarac pronađe slatku i simpatičnu djevojku, ima poriv da je zagrli, a za početak je nagnut ka njoj i vrlo često, sa rukama u džepovima, dodiruje ju ramenima. To ne znači da je seksualno nezainteresiran, već da njegova naklonost ima dublji smisao.

Sjedi na rukama

Ako sjedi na rukama, znajte da se pokušava kotrolirati. On pazi šta će reći, želi ostaviti zaista dobar utisak i udovoljiti vam. Dajte mu šansu!

Širok osmijeh

Ako „blista“ dok razgovarate, vidite mu jasno zube, a osmijeh mu je širok, želi vam zahvaliti što zbog vas ima „leptiriće“. Ukoliko se i smije od srca, nemojte se iznenaditi ako padne na koljena.

Voli vas grliti

On je tip koji vas želi zaštititi. Voli biti vođa i kontrolirati situaciju. Brine o vama na svaki mogući način. Uživajte!