Samo za dame: KAKAV JE VAŠ MUŠKARAC NA JELU, TAKAV JE I NA DJELU!

Želite da znate kakav je vaš muškarac? “Posadite” ga za sto, pa posmatrajte! Šta znači ako voli kuhati, ako preskače desert, ako brzo jede…Postoje mnogo stvari na osnovu kojih možete da zaključite dosta o karakteru muškarca koji vam se dopada. A da li ste znali da njegovo ponašenje za stolom može da otkrije kakav odnos ima prema ljubavi?
Istraživanja su pokazala da se na osnovu nečijeg ponašanja za trpezom i odnosu prema hrani može zaključiti kako će se ponašati prema partnerki. Stara izreka “kakav na jelu, takav na djelu” govori upravo o tome!

Romantičar
Muškarac koji obraća pažnju na detalje na trpezarijskom stolu kao što su cvijeće, svijeće ili dekorativne salvete, može se reći da je romantičar po prirodi. Za njega objedovanje nije samo puko “punjenje” stomaka, već je to svojevrsni ritual zbog kojeg se vrijedi potruditi.
Shodno tome, ovakav muškarac se prema izabranici svog srca ophodi s pažnjom i nježnošću, a romantična iznenađenja su sastavni dio njegove zavodničke taktike. Ako ste mislile da uz takvog tipa možete sebi da dozvolite da se zapustite, prevarle ste se. Tip-top izdanje u svakom momentu se očekuje.

Hedonista
Ako mu pri samoj pomisli na hranu polazi voda na usta, naišli ste na muškarca sa nezajažljivim ljubavnim apetitom. Hedonista koji podjednako uživa u hrani i piću, kraj sebe želi partnerku koja će utoliti njegovu glad i žeđ u svakom pogledu. Njegove potrebe su na prvom mjestu. Ipak, ukoliko se desi da su vaši ljubavni apetiti veći od njegovih, možete očekivati burnu reakciju. S obzirom na to da voli da dominira, neće pozdraviti vašu inicijativu. Niko nema prava da zahtijeva više hrane i ljubavi od njega.

Egoista
Muškarac koji ne uživa u hrani i koji jede samo zato što mora i to najčešće brzo da ne bi gubio dragocijeno vrijeme, ima sličan odnos prema ljubavnom činu. Vrijeme igra veoma važnu ulogu u njegovom životu. Ako jelo nije spremno na vrijeme ili njegova izabranica kasni i time remeti njegovo brižljivo isplanirano veče, itekako će se pobuniti. Zbog toga i nije tako teško izaći na kraj sa ovakvim muškarcem. Da li ste spremili vrhunski gurmanluk ili obukli svileni donji veš, uopšte nije važno! Dovoljno je samo da se uklopite u njegov raspored.

Domaćin
Ako izabranik vašeg srca ne voli da isprobava nova, egzotična jela, radije se drži starih i oprobanih recepata domaće kuhinje, naišli ste na konzervativnog muškarca. Na njega ne možete da računate da će vas u naletu maštovitosti iznenaditi kartama za moderan balet ili izložbu cvijeća. On vam nikada neće predložiti da “procunjete” po novom tržnom centru. Za njega je romantika mirno veče kraj TV-a, po mogućnosti uz pivo i kokice. Nešto slično možete da očekujete i u zajedničkoj postelji.

Sprinter
Muškarac koji ne voli brižljivo osmišljene ručkove koji uključuju predjelo, supu i glavno jelo, već sa nestrpljenjem iščekuje desert, sličan odnos ima i prema udvaranju. Ovakav tip neće gubiti vrijeme na duga upoznavanja, nevine romanične izlaske, već će se potruditi da preskoči predigru i odmah pređe na “glavni čin”. Međutim, upravo ta njegova nestrpljivost ga često debelo košta. Nerijetko se njegovi osvajački pohodi završavaju neslavno, jer nikako da shvati da žene, zapravo, najviše uživaju u igri zavođenja.

Igrač
Ako se muškarac koji vam se dopada rado hvata za varjaču, ima istančan ukus i vrlo vješto priprema sve vrste jela, onda ste naišli na vještog ljubavnika. Osvajanju žene pristupa sa istom predanošću sa kojom pristupa pripremanju jela. To kod njega nije samo stvar instikta već i požrtvovanja. Ovakav muškarac je dosta vremena posvetio proučavanju žena i njihovih potreba. Za njega je ljubavna igra čin koji predstavlja veliko zadovoljstvo i zato je planira do sitnih detalja. Propusta ne smije biti.

Trapavko
Nemarni, rasijani tip koji prosipa hranu i piće za stolom, redovno ostavlja fleke i mrve za sobom, sa sličnom nespretnošću se ophodi i prema osobama suprotnog pola. S obzirom na to da je svjestan svojih nedostataka, nerijetko se povlači u sebe zbog čega zna da bude težak za “saradnju”. Da bi se sa ovakvim muškarcem izašlo na kraj potrebno je dosta strpljenja. Ipak, kad vam se jednom otvori, veza sa njim može vam se isplatiti, jer ćete kraj sebe imati predanog i požrtvovanog ljubavnika.