Samo pola kašike ovog začina će vas opustiti i spavaćete kao beba!

Poremećaj spavanja može biti rezultat nekih bioloških elemenata, nezdrave ishrane, psihijatrijskih i fizičkih medicinskih stanja!


Bezbroj ljudi na svijetu pati od nesanice i ima problema sa snom. Zbog brzog tempa života i loše ishrane nažalost to utiče i na kvalitet sna. Poremećaj spavanja je vrlo otežavajući i razoran, i to utiče na svaki element života.

Poremećaj spavanja može biti rezultat nekih bioloških elemenata, nezdrave ishrane, psihijatrijskih i fizičkih medicinskih stanja.

Ovo su stanja koja mogu dovesti do problema sa snom:

Bolovi vratu i leđima

Anksioznost i depresija

Bolest štitne žlezde

Astma

Alergijske reakcije

Problemi sa želudcom i stomakom

Artritis

Poremećaj spavanja takođe izazivaju stvari poput alkohola, kofeina, nikotina, ili u velikoj meri vruće hrane, pre spavanja.

Ovo su najtipičniji simptomi poremećaja spavanja:

Stres i anksioznost.

Slabo pamćenje

Slaba koncentracija

Povećan umor tokom dana.

Iritacije

Umor

Recept:

Pomiješajte jednostavno pola kašike mljevenog muškatnog orašćića u čašu tople vode. Konzumirati ovo 4-5 sati prije spavanja.

On je izuzetno efikasan tretman kada su u pitanju poremećaj sna. Ovaj začin ima brojne zdravstvene prednosti, kao što je ključ za detoksikaciju organizma, pomaže probavu hrane, ublažava neugodnost, poboljšava imuni sistem, poboljšava zdravlje kože, i poboljšava protok krvi. Osim toga, on ima umjeren sedativ koji efikasno djeluje kada je u pitanju poremećaj spavanja.