Samo jednom horoskopskom znaku uvijek možete vjerovati

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući i sa “zrnom soli” u glavi.


Uvijek pouzdan, stabilan i promišljen, nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem.

Riječ je o Biku. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući i sa “zrnom soli” u glavi.

Bikovi imaju dar odličnog pamćenja i iako nisu zlopamtila, odnosiće se prema vama s oprezom ako im učinite nešto nažao. Ipak, kada se jednom vežu za vas i zavole vas, nema toga što ne bi za vas učinili.

Za Bika je uspješan odnos ostvaren tek kada stekne potpuno povjerenje u vas i kada mu dokažete da stojite iz svojih riječi.

On nikada ne igra igrice i stalo mu je do tuđih osjećaja pa od njega možete očekivati potpuno direktno i iskreno mišljenje. Kada utvrdi da vam može vjerovati, Bik će vam se drage volje povjeriti, a vaše će tajne čuvati ako je potrebno i zauvijek.

Bikovi uvijek ispunjavaju svoja obećanja i sve svoje zadatke, a odnose s bližnjima smatraju ozbiljnima i važnima pa će isto to očekivati i od vas.

Bilo koji Bik će vam reći kako bi puno više volio da budete s njim potpuno iskreni, čak ako će ga to možda uznemiriti ili razočarati, nego da date obećanje za koje ne znate možete li ga ispuniti.

Bik nije tačno ono što bi se moglo nazvati zavisnim znakom. On ne treba vaše odobrenje svaki put kad uradi nešto, ali cijeni vaše poštovanje. Nije potrebna veliki pozorišni gest da bi mu se to pokazalo.