Sami za doček? Ne očajavajte: 10 savjeta za savršeno veče

Odluka da provedete doček sami nije toliko strašna. To možda čak bude dobro za vas! Ne zaboravite ovih 10 koraka da biste proveli savršeno veče.

1. Sjetite se šta ste sve postigli u prethodnoj godini Izdvojite vrijeme da sami sebe oraspoložite, tako što ćete se prisetiti dobrih stvari koje ste uradili ili postigli i nemojte misliti o promašajima.
2. Opustite se Posebno važi za one osobe koje previše rade. Iskoristite vrijeme da ne mislite o poslu i oslobodite se stresa.
3. Napravite koktel Vjerovatno ste brljali po sajtovima i vidjeli kako se prave zanimljivi kokteli, ali niste to nikada probali. Sada je pravo vrijeme da to uradite.
4. Zaboravite društvene mreže Ne želite da gledate kako se drugi ljudi zabavljaju, jer će vas to deprimirati. Uživajte u svom slobodnom vremenu i odložite telefon.
5. Napravite kupku Utonite u prelijepu pjenušavu kupku i osim što ćete se opustiti, znatno ćete doprineti svom zdravlju.
6. Gledajte novogodišnje filmove Posebno ako u njima glume glumci koji su vam mnogo seksi.
7. Vježbajte jogu Uključite muziku i pokušajte da iskoristite vrijeme za vežbanje, jer ga inače nemate nikad.
8. Upalite svjećice Napravite samoj sebi romantičnu atmosferu, upalite mirišljave svećice, pustite muziku na slušalice i samo uživajte.
9. Pozovite drugaricu Možda je neka vaša dobra drugarica takođe rešila da ostane kući za Novu godinu, pa će ti biti lakše kada odvojiš 15 minuta za razgovor sa njom.
10. Pišite pisma Podsjetite ljude na staromodni način pisanja i pošaljite im lijepe novogodišnje čestitke.