SAMI STE I NEMATE NIKOGA: OVIH PET SNOVA NAJAVLJUJU PRAVU LJUBAV!

Vjerovatno ste nekad sanjali snove čije značenje niste mogli da rastumačite. Ako ste već neko vrijeme sami sigurno, niste mogli da se ne zapitate kada će to prava ljubav pronaći i vas.

Ukoliko ste sanjali nešto od ovoga ona je tu, na dohvat ruke, ukoliko niste, morat ćete još malo da pričekate.

1. Lutka

Ovaj motiv u snu ima više značenja. Ako se vi igrate s lutkom, to znači svađu sa nekim, ali ako poklonite lutku, to govori o dolasku nove ljubavi u vaš život.

2. Nagost

Ovaj čudan motiv često opsjeda vaše snove, a ako se skidate ili ste već goli, to govori da ćete se s nekim tek upoznati. Ta nepoznata osoba može biti važna za vas, jer može biti osoba s kojom možete imati romansu.

3. Posteljina

Krevet i posteljina govore da ste spremni za novu ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako sanjate bijelu platnenu posteljinu, onda ste potpuno spremni za dolazak nove ljubavi, prenosi Kurir.

4. Gusta šuma

Ako se nalazite u šumi iz koje ne možete pronaći izlaz, onda još niste spremni za novu ljubav. Uspješan bijeg iz šume znači da ste spremni za novu vezu i da će vas uskoro pronaći ljubav.

5. Sjemenke

Sjemenke su simbol plodnosti, a to se odnosi i na polje ljubavi. Ako se u snu pojavi sjetva sjemenki, onda ste spremni za nove emocije, ali ako sanjate žetvu, to znači da bi trebalo da se riješite loših osobina koje su do sada sprječavale nastanak nove veze.