Salma Hayek: Weinstein je na setu filma “Frida” prijetio da će mi polomiti koljena!

Glumica je gostovala u emisiji Oprah Winfrey naziva ‘SuperSoul Conversations’ u kojoj se osvrnula na grozno razdoblje koje je proživjela 2002. za vrijeme snimanja filma ‘Frida’ 

Glumica Salma Hayek (51) prije nekoliko mjeseci po prvi je put progovorila o zlostavljanju od strane filmskog producenta Harveyja Weinsteina (65), a sada je otkrila nove šokantne detalje. Hayek je gostovala u emisiji Oprah Winfrey (64) naziva ‘SuperSoul Conversations’ u kojoj se osvrnula na grozno razdoblje koje je proživjela 2002. za vrijeme snimanja filma ‘Frida’.

– Rekao je da će mi polomiti koljena – tvrdi holivudska glumica koja je cijelu mučnu priču ispričala za new York Times. Dodala je kako je odbila i ideju da se zajedno tuširaju.

– Rekla sam ‘ne’ i kada me htio izmasirati. Nisam dozvolila ni da me izmasira njegov potpuno goli prijatelj. Nisam mu dozvolila da mi pruži oralni seks. Rekla sam ‘ne’ kada je predložio da budem gola s drugom ženom – napisala je. Isto tako, dodala je da je jednom prijetio da će je ubiti nakon što je odbila jedan o njegovih ‘prijedloga’. Weinstein je sve negirao, a u priopćenju je iznio kako se ne sjeća da je glumicu tjerao na scene seksa s njenom kolegicom, a tvrdi kako nije bio niti prisutan na snimanju ‘Fride’.