Safija Hajlovac – najmlađa duhovna iscjeliteljka: Torabi i lokalni sljedbenici šejtana su napravili i previše zla!

Zapise ne pravim niti proričem sudbinu jer to nije u skladu s islamom

Safija je najmlađa duhovna iscjeliteljka u hodžinskom gradu u posljednjih 10 godina. U duhovni svijet je uplovila u 25. godini.

-Allah dž.š. mi se smilovao i obasjao me svojom milosti, podario snagu, mudrost i znanje te odabrao da budem borac na Allahovom putu. Ja se borim protiv sljedbenika prokeltog iblisa i njegovih sljedbenika koji nanose zlo ljudima i prave nered na zemlji – kaže Safija.

U životu, do svoje 25. godine, Safija je i sama bila izložena sihirima i osjetila i sama kako sihir uništava zdravlje, sreću i mir u kući i zbog toga je i puna razumijevanja za svoje pacijente koji su žrtve sihira.

Safiju je liječila hadžibula Zehra Džafić.

– Kada mi je dragi Allah dž. š. ukazao milost i dao uputu da krenem duhovnim putem i liječim ljude, najveću pomoć sam imala od poznatog šejh hafiza Zilke Zolje i nane Zehre koja me i liječila dok sam bila bolesna. Ova dva alima su mi prenosila svoje znanje o duhovnom svijetu, usmjeravali me i pratili svaki moj korak, da ih Allah dž.š. nagradi najvećom nagradom u Dženetu za sav trud i nesebičnu podršku koju i danas imam od ovih duhovnih učitelja.

Safija liječi već 17 godina i veliki je broj onih kojima je pomogla, a koji su različitih vjera i porijeklom iz cijelog svijeta.

– Ja prema svim nesretnim ljudima imam isti odnos, suosjećam s njihovim problemima i jedini cilj mi je da im pomognem, da se izliječe i dobiju svoj mir i sreću.

– Liječim ljude koji su zbog utjecaja sihira pod stalnom depresijom, koji zbog sihira imaju neslogu u porodici, probleme u ljubavi, nemaju napretka u poslu, neplodnost, džinske udare koji prouzrokuju jake glavobolje, sihire koj isu napravljeni na kuće i poslovne prostore. Mojom dovom mogu liječiti i ljude na daljinu. To je posebna snaga duha koju Allah podari sretnim ljudima.

Safija je u svom poslu stoga i posvećena svojim pacijentima od kojih zahtijeva da se pridržavaju njenih uputa.

– Svaki pacijent treba da ima čisto tijelo, a muslimani i abdest prije dolaska kod mene. Mojim pacijentima učim rukju i ajete na vodu, med, ulje – u zavisnopsti od sihira i šta smatram da je najbolje za pacijenta. Svaki moj pacijent dobije zikr i dove koje i sma treba da uči da bi se približio Allahu dž.š. i što prije bio izliječen. Dvije do tri rukje su potrebne da se izliječi i najteži sihir. Pacijentima nakon izlječenja savjetujem da nastave sa učenjem zikra da bi se zaštitili od zla i sami naučili kako se mogu liječiti. To je moj cilj – vratiti ljude na pravi put, da sami nauče kako se boriti protiv zlih sihirbaza i kako da duhovno ojačaju.

– Svaki moj dan je borba protiv zla ali svaki moj dan je proveden uz časni Kur'an. To je moja duhovna hrana i najveća snaga.

 Safijina želja i nijet

Najveća moja zahvala pripada Allahu dž.š. koji me odabrao i spustio milost – mudrost, snagu i znanje da se borim protiv svih sihirbaza i sljedbenika koji čine zlo i moja dužnost prema Bogu je da ljudima prenesem znanje i uputu. To će biti moj cilj i svaki čovjek kojem pomognem i uputim je moja najveća nagrada. molim Allaha dž.š. da me ojača u mojoj borbi i nijetu, proširi znanje i na Sudnjem danu imam veliki broj ljudi koji su mojim sevepom i uputom postali čvrsti u vjeri, učili Kur'an i pronašli put spasa. Amin! Molim i druge da slijede moj primjer i znanje.

Safijini duhovni učitelji koji su zaslužni za njen uspjeh i velika podrška na njenom putu. Šejh hafiz Zilko Zolj. Safija sa bulom Zehrom Džafić. Ja sam njihov biser kojeg su čuvali

error: Content is protected !!