Sadetinu i Dževadovu ljubav pomutila je zavist najbolje prijateljice: CRNA MAGIJA LJUBAVNI PLAM UGASI PREKO NOĆI!

 Zavidna kuma nam je poklonila lančiće s ugraviranom crnom magijom. Zlo je sa nas skinula Kada Radetinac. Njeni smo vječiti dužnici…


Na alternativnoj sceni, duhovni vodič, iscjelitelj, vidovnjak, parapsiholog i bijeli mag, Kada Radetinac, prisutna je već godinama. Po rođenju dobijenom daru, Kada uspješno skida crnu magiju, otkriva je te rješava probleme svake vrste. Njen rad hvale mnogi, a u nastavku pročitajte kako je Kada razriješila i pomogla stabiliziranju situacije u još jednoj ljudskoj drami. Kroz priču su nas naizmjenično vodili bračni par Sadeta i Dževad K. iz Sarajeva te njihova spasiteljka Kada Radetinac.

– Moja i Dževadova ljubav traje još od srednjoškolskih dana. Slagali smo se i pazili, čuvali jedno drugo. Nakon fakulteta, odlučujemo se na zajednički život. Zajedničkim snagama, uz pomoć naših roditelja i kredita, kupujemo stan. Opremamo ga polako ali uz najveću ljubav. Kažu, gdje se kuća pravi, i Bog pomaže. Tako je i kod nas bilo. Padoše i zaruke, datum vjenčanja. Nafaka poče da se povećava. Dobismo bolje poslove, datum vjenčanja se približi..i onda, šok! Tragedija, nevjerica, pakao!

 Ne idi mi na oči

– Dževad me ostavlja, iseljava se. Kaže, ne može očima da me gleda.

– Zaista nisam mogao. U njenoj blizini me glava boljela, noge su mi se oduzimale. Bila mi je odvratna, ružna, smrdljiva. Kao da je iz nje izbijala neka energija koja mi nije prijala – prisjeća se Dževad.
Prekid veze koju su svi opisivali savršenom, trajao je četiri mjeseca. Za to vrijeme, ne zna se ko je više patio od njih dvoje.

– Ja sam bila na rubu ludila. Nisam svoj život mogla zamisliti bez njega. S njim sam željela starost dočekati, djecu imati. Znala sam da i on misli i želi isto, a onda je svega nestalo. Preko noći.
Nakon početnog šoka, Sadeta je priča nam, posumnjala da su njih dvoje žrtve crne magije. Ispostavit će se da je u pravu, samo, ni slutila nije da joj je zo nanijela nabliža prijateljica.

– Nju sam željela za kumu. I ona je išla sa nama u srednju školu. Sve je znala i mrzila je to što zna. Bila je zavidna. Poklonila nam je malo pred naš raskid zlatne lančiće. Ugravirala naša imena na njih, a sa njima i crnu magiju. Ona nas je razdvojila.

 Ugravirana magija

– Uglavnom, pozivamo Kadu. Onaotkiva da smo žrtve vlaške magije. Svojim ritualima je poništava. Dževad i ja se mirimo. Nastavljamo tamo gdje smo stali. Presretna sam. Izabrala sam i novu kumu. Ona “stara”okreće glavu od nas kad nas gdje sretne – priča Sadeta.

Epilog priče dobijamo od Kade Radetinac.

– Poništila sam svojim ritualima magiju, a njima u zadatak dala da lančiće pretope i izliju u nešto drugo. Loše bi bilo da su ih nekome poklonili jer bi i neko drugi mogao stradati od iste ruke.

 SAVJETI KADE RADETINAC
Kada Radetinac, iscjeliteljka vanrednih mogućnosti, žena koja, pomaže i štiti, čitatelje Aure” nesebično savjetuje. Pročitajte ove vrijedne savjete i upozorenja, pazite da usljed neinformiranosti sami sebi ne postanete najgori neprijatelj.

Uzimanje i zloupotrebljavanje zemlje sa bilo čijeg groba – opasno po život! Ako se uzme zemlja sa groba, mrtvac traži da mu se ona vrati. To je njegova vječita kuća i zemlju ne dirajte, a ako to već uradite, proganjaće vas duša pokojnika. Ili vas ili vaše najmilije. Takođe, ne smije se ničiji grob zloupotrebljavati za zakopavanje nečijih odjevnih predmeta ili drugih stvari, a time se bave sihirbazi. To niti radite, niti se družite s onima koji to rade.

 

Kad naveče liježete, okrenite se na desnu stranu i zamolite Boga na svoj način da vam pomogne da brže zaspite, zamolite ga svoje zdravlje, zdravlje svoje porodice i zdravlje svih dobrih ljudi na svijetu.

Prizivajte Allaha (Boga) svako jutro da je uz vas. Ne obraćajte Mu se samo kad ste u nevolji, već uvijek!

Svako dobro djelo je sadaka. Ako niste u mogućnosti činiti dobra djela, onda makar ljudima ne nanosite zlo. Neka budu mirni od vaših djela i jezika.

Bogu uvijek i neprestano zahvaljujte na svim blagodatima, i na sitnicama, bog voli zahvalne.

Noću se ne ogledajte ogledalo, pred spavanje se ne češljajte.

Kad skinete odjeću sa štrika, slažite je uredno, ne razbacujte je.

Kad krenete iz kuće, ono što skinete sa sebe ne ostavljajte naizvrat, zgužvano, složite sve fino, da vam bud taj dan fin, a ne naizvrat.

Ne gazite po mrvama, posebno naveče. Uvijek podove držite čiste, uredne.

error: Content is protected !!