SA OVIM LJEPOTICAMA NI MRTVOM TITI NIJE LAHKO: AVA BEZ GRUDNJAKA, SEKSI IRMA GA SKORO ZASKOČILA!

Koliko je Irma Sjeranić zadigla nogu, umalo Tita nije udarila u glavu, a Ava Karabatić ne krije da voli istraživati legendarnog predsjednika

 Kako je predsjednik bivše SFRJ Josip Broz Tito i dalje nedovoljno istražena tema i historijska ličnost koju jedni osporavaju, a drugi veličaju, ne iznenađuje da je postao „meta“ i zvijezde iz šou biznisa. Za 25. Maj – datum kada se zvanično slavi Titov rođendan, hrvatska starleta Ava Karabatić posjetila je Kuću cvijeća, spomen grob Josipu Brozu. Objavila je fotografije na kojima se vidi da se obukla kao nekadašnji pioniri.

Prelijepo izgleda u bijeloj košulji i suknji do koljena. Malo se detaljnije zadubite u njenu fotografiju – čini se da je Ava u posjetu Titu došla bez grudnjaka.

Pravo je čudo da se Tito, koji je volio žene iznad svega, nije mrtav digao iz groba, pa sa Avom zaplesao!

Samo dan kasnije iz Tuzle stiže opet sjajna fotografija. Sve popularnija Irma Sejranić u Tuzli je pozirala uz Titovu bistu. Koliko je digla nogu, umalo ga nije udarila u glavu!

I ova fotografija je sjajna. Jugonostalgičari i poštovaoci Titovog lika i djela su oduševljeni jer mladost ga ne izdaje.

Ostaje nejasno – da li Irma „loži“ Tita, ili svoje fanove!