S ovim znakom jednostavno morate biti – barem jednom u životu!

Otkrijte horoskopski znak s kojim jednostavno morate biti u nekom trenutku u životu, barem prema zvijezdama …

Ovan i Vaga

Odnos predstavlja veliki izazov za oba znaka i teško mu je odoljeti. Vaga je sofisticirana, a Ovan sirovo strastven, a to su dvije različite stvari, koje snažno privlače jedna drugu. Međutim, odnos ne može dugo trajati jer sofisticiranost, umjerenost i pristojan način života “uznemiravaju” Ovna, koji se ne može promijeniti, unatoč naporima Vage.

Bik i Škorpija

Svađe i sukobi u odnosima između ova dva znaka su neizbježni, Škorpionska divlja strast za uživanjem lako zavodi nježnog Bika. Bikovi su pasivni u vezama, a Škorpion to ne voli, pa svađe iskrsnu stalno. Da bi odnos trajao duže, potrebno je prenijeti strast na druge aspekte života.

Blizanci i Strijelac

Kada Strijelac upozna Blizanca, privlačnost se vidi iz aviona. I to ne samo fizička privlačnost, to je također privlačnost na psihološkoj razini – oni se jednostavno slažu. Što se Blizancu ne sviđa kod Strijelca? To je njihovo vjerovanje da sve najbolje znaju, a tendencija ogovaranja nervira Strijelca.

Rak i Jarac

Što povezuje ova dva znaka? To su moć Jarca i emocije Raka. Međutim, sreća u vezi i strast može biti uništena od strane osjetljivog Raka i povremeno ignoriranje od strane Jarca. Jarčeve nervira Rakova neovisnost.

Lav i Vodolija

Lav pronalazi interesantnu maštu Vodenjaka i prihvaća samo svoj autoritet, a Lav je kralj u svom svijetu i jedan od najvećih autoriteta. Vodenjak voli Lavovu beskrajnu karizmu. Ono što može pokvariti odnos je to što Lav stalno traži pozornost, što nervira Vodenjaka i čini da se osjećaju dosadno.

Djevica i Ribe

Suprotnosti se privlače – Ribe ne vole rutinu, dok Djevica uživa da sve ide dobro i u savršenom redu. Oni pomažu jedni drugima i pokušavaju naučiti nešto novo iz svojih života – Ribe da se upoznaju sa organizacijom, a Djevica da malo uživa u životu.

(atma.hr)