Ruskinja (90) ne pije lijekove, i nikad ne kuka: Njen savjet za sreću oduševio je 500.000 ljudi!

Jedna baka iz Moskve čist je primjer kako treba živjeti i koliko pozitivan stav utiče na kvalitet života i dugovječnost. Bez sumnje – treba je poslušati!

Naime, Fejsbuk stranica Human's of New York objavila je fotografiju 90-godišnje bakice, ni ne sluteći da će postati planetarno popularna, kako svojim modnim izdanjem, tako i energijom kojom zrači i savjetom koji nam je dala.

“Imam 90 godina, ali osjećam se kao da imam 50. Ne pijem lijekove i nikada se ne žalim. Uvijek kažem ljudima: Kreni od onoga što imaš, a ne što želiš. Ja sam jednostavno srećna jer sam živa”, rekla je ova nevjerovatna gospođa iz Moskve i nastavila:

“Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesuje me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka Aleksandra. Razmjenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina”, završila je 90-godišnjakinja.

Izgleda da je svojom pojavom i stavom prema životu ova gospođa dotakla mnoge, jer je post na Fejsbuku sakupio preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

“Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj”, “Upravo sam shvatio šta želim da budem kad odrastem, a želim da budem ona”, samo su neki od komentara.