Rupa u podu garaže otkrila: PREKO 35 GODINA NISU ZNALI ZA TAJNU SOBU

Snažan udarac probudio je jedne noći Britani Buš i njenog supruga iz Ajdaho Folsa u SAD-u, ali kada su ustali iz kreveta i pretražili kuću, ništa neobično nisu pronašli. Prvo su pomislili da neko pokušava da provali, ali kako lopova nisu pronašli, vratili su se u krevet.

Iznenađenje ih je dočekalo ujutro kada su ušli u garažu. Britani je otvorila vrata garaže, ali jedna noga počela je da joj propada.

„Držala sam garažna vrata, a kada sam pogledala dole, počela sam da vrištim: garaža nam je propala – ispričala je Britani svoje neobično iskustvo.

Suprug je brzo dotrčao do nje, a kada su otvorili vrata, imali su šta i da vide. Na podu garaže stvorila se ogromna rupa koja je otkrila tajnu sobu za koju par nije ni znao da postoji u njihovom domu.

Soba je bila puna polica i dječjih igračaka, ženskih torbica, uvijača za kosu, a pronašli su i jedno pismo. Pismo je bilo namijenjeno kompaniji Melaleuca, onlajn prodavnici koja je osnovana 1985. godine i još uvijek posluje.

Bušovi su odmah pozvali osiguranje koje je procijenilo nastalu štetu, a kada su inženjeri stigli, začudili su se što se rupa ranije nije otvorila zato što je pod u garaži bio debeo tek pet centimetara.