Ruke otkrivaju kakvi smo u seksu: Kakav palac, takav muškarac, a Venerin brijeg otkriva je li impotentan, neplodan ili perverzan!

A ako linija glave i linija srca čine jednu liniju i razdvajaju se ispod Saturnovog brijega riječ je o osobi koja voli da masturbira. Hiromanti navode da je u kombinaciji sa palcem vrlo važno da obratite pažnju i na mali prst i Venerin brijeg, veličinu i oblik dlana u odnosu na tijelo. Tako, na primjer, izrazito veliki dlanovi označavaju osobu koja mnogo razmišlja i teško prelazi sa riječi na djela. Dok palac govori o nekim osobinama karaktera koje mogu da utiču na stav, mali prst govori o kvalitetu seksualne energije. Venerin brijeg odslikava narav osobe koja je određuje i u seksualnom smislu.

Naglašen i mesnat Venerin brijeg

On je aktivna, energična, romantična i senzualna osoba sa kojom je seks odličan.

Ako je Venerin brijeg prenaglašen, to bi mogla da bude osoba sa velikim seksualnim apetitima, možda i zavisna od seksualnog uzbuđenja.

Sa druge strane ako je jastučić ispod palca mali, slabije naglašen ili ravan, u seksualnom smislu možda imate posla sa dosadnjakovićem. Ako je linija života, koja se proteže od Mjesečevog brijega paralelno sa Venerinim brijegom do njegovog vrha vrlo izražena, riječ je o vrlo senzualnoj osobi.

Ako linija glave i linija srca čine jednu liniju i razdvajaju se ispod Saturnovog brijega riječ je o osobi koja voli da masturbira.

Ako linija srca ima oblik lanca riječ o velikom seksualnom sanjaru koji rijetko ostvaruje svoje maštarije.

Linija života koja počinje od zgloba palca upućuje na moguću impotenciju, a ako je palac deformisan to govori o seksualnom poremećaju.

Ako na Venerinom brijegu postoji krst, odnosno preklapaju se linije, to govori o manjem broju spermatozoida, bolesti bubrega ili prostate.

Velik palac – jasan znak dominacije u krevetu.

To je prst koji pripada planeti Veneri. Ako je riječ o muškarcu ili ženi koji imaju veliki i snažan palac, imate sreće: vjerovatno ima vrlo jaku seksualnu energiju.

Mali palac nije razlog da izbjegavate partnera, ali imajte na umu da bi mogao da ima problema da govori o svojim seksualnim potrebama.

Dugačak kažiprst “držite” na tihoj vatri

Kažiprst je pod uticajem Jupitera. Ako je dugačak, riječ je o ambicioznom karakteru koji će se i u krevetu truditi da vas zadovolji, ali voli i da bude zadovoljen.

Saturnov prst

Srednji prst- ako se savija prema kažiprstu, to je znak spontanosti i vesele naravi, ako se savija prema prstenjaku to su društveni ljudi

Mali prst odaje šarmere bez pokrića

Ravan mali prst upućuje na naivnu i iskrenu osobu, to su često šarmeri bez pokrića, oni koji mogu i da razočaraju u krevetu.

Ako mali prst jako naginje prema domalom čuvajte se- riječ je o izrazitim manipulatorima.