Ručak za nezaborav: UKUSNA PILETINA U KREMU OD PEČURAKA

Ovo je recpt kojeg smo peuzeli sa instagram profila “Kuvarice manje zbori” kao i sa Jutjub kanala.

Za ovo jelo je potrebno: 500 gr šnicli od pilećih grudi, 200 gr šunke, 200 gr kačkavalja, 500 ml pavlake, 1 kesica krem supe od pečurki, malo margarina, so, biber

Priprema:
Bijelo meso isijecite na šnicle, posolite, pobiberite, izlupate tuckom. Vatrostalnu posudu premažete margarinom ili puterom. U plitki tanjir sipate smjesu krem supe od pečuraka i u nju uvaljajte šnicle. Zatim poredate šnicle na dno posude, preko stavite šunku pa rendan kačkavalj. Ponovimo postupak.

Na kraju preko kačkavalja prelijemo pavlakom u koju smo dodali ostatak krema ako je ostao. Pecite u zagrijanoj rerni na 200 stepeni oko 60 minuta. Možete praviti i veću i manju količinu.