Roditeljski instikti: DEINA MAJKA 24 SATA PRIJE TRAGEDIJE KAO DA JE OSJETILA NESREĆU, A VOZAČEV OTAC SINA ISPRATIO RIJEČIMA “NEKA TE BOG ČUVA”!

Strah za dijete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je tvom djetetu godina – navela je Deina majka Nena samo 24 sata prije nego što njena kćerka umalo nije ostala bez ruke.

“Pinkova” voditeljka “Jutarnjeg programa” Dea Đurđević, nakon što je u prošli četvrtak ujutru zadobila teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kada joj je autobus otkinuo ruku, još uvijek se nalazi na Odjelu intenzivne njege. Ljekari su joj spasili ruku i to je najvažnije.

Zanimljivo je da sun roditelji oba aktera ove nesreće, na neki način, naslućivali tragediju.

Otac vozača Bojana Jovanovića je tog jutra ustao čak prije sina. Bio je vidno uznemiren, a na rastanku sa sinom je kazao:

“Čuvaj se, sine! Oprezno vozi!

Nakon sinovog odlaska na posao pomolio se Bogu za njegovo zdravlje i sreću.
Inače, i Bojanov otac je cijeli život proveo za volanom; kao vozač je zaradio penziju. Bojan ne pije, ne puši, nije imao ni jednu “saobraćajku” u životu.

“Tu noć nisam spavao. Kao da sam predosjećao da će se desiti neko zlo – ispričao je Bojanov otac Milan Jovanović.

I majka mlade voditeljke kao da je naslutila tragediju. Ona je samo dan prije stravične saobraćajke na Fejsbuku objavila status koji, poslije svega što se dogodilo njenoj ćerki, ledi krv u žilama.

“Strah za dijete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je tvom djetetu godina – navela je Deina majka Nena samo 24 sata prije nego što njena kćerka umalo nije ostala bez ruke.

Do nesreće je došlo nakon bezazlenog čukanja pežoa kojim je upravljala voditeljka i opel vektre. Učesnice sudara su tada izašle iz vozila kako bi se dogovorile oko materijalne štete, kada je naišao autobus koji je navodno zbog poledice izgubio kontrolu nad vozilom.