ROĐENA BEZ ŽENSKOG POLNOG ORGANA, LJEKARI SE BORE DA JOJ VRATE VA*INU, VJERENIK JE NE NAPUŠTA

Kajli Moats je rođena sa rijetkim poremećajem koji se zove Majer Rokitanski Kuster Hauser sindrom, što znači da je rođena bez vagine i materice

Za Kajli Moats seks je neostvarena želja. Iako ima 22 godine. Ona je rođena sa rijetkim poremećajem koji se zove Majer Rokitanski Kuster Hauser sindrom, što znači da je rođena bez vagine i materice. Ima jajnike i ovulaciju, ali tu prestaju ženski procesi u njenom tijelu. Ona silno želi da vodi ljubav sa svojim dečkom, pa baš zato da skupi novac za operaciju.

Da nešto sa njom nije u redu, saznala je u 18. godini kada je prvi put otišla kod ginekologa jer su sve njene drugarice dobile menstruaciju, a ona ne. Umjesto vaginalnog otvora, Kajli ima samo tanku kožicu.

Zdravstveno osiguranje ne pokriva operaciju kojom bi se konstruisala njena vagina, jer se takva operacija tretira kao promjena pola.

Zbog toga njena porodica, prijatelji i dečko skupljaju novac na internetu kako bi Kajli što prije bila potpuna žena.

Bez obzira na svoje stanje, ona je u srećnoj vezi. Robi je nije napustio nakon što mu je rekla da nema vaginu i da će dati sve od sebe da joj pomogne u njenoj borbi.

Sestra i prijateljice su se već ponudile da će biti surogat majke njenoj djeci, a skupili su više od 5.000 dolara od 15.000 potrebnih za operaciju.

– Upoznala sam Robija u višoj školi kada sam radila na recepciji. Došao je do mene i od tada smo počeli da pričamo. Trebalo mi je oko mjesec dana da mu kažem da nemam vaginu. U početku je bio zbunjen, ali podržavao me je i rekao da to ne mijenja apsolutno ništa – rekla je Kajli.

Raduje se prvom seksualnom odnosu.

“Plašim se da nešto ne krene po zlu, malo sam i uplašena. Jedan pogrešan potez može da me povrijedi. Plašim se koliko će boljeti”, rekla je.