Rituali za sreću, ljubav, nafaku: Šta treba raditi za vrijeme Punog mjeseca da bi nam se ispunile sve želje!?

Ako priželjkujete posao, onda stavite simboličan novčić, ako tražite srodnu dušu, stavite simbol ljubavi ili napišite na papira 5 najvažnijih osobina koje vaša voljena osoba treba da ima.

Ne postoji loš način da poželimo neku želju, ali kada imamo pomoć energije Mjeseca, definitivno želimo da izaberemo onu pravu. Pratite ove astrološke rituale jer njima želji dajete puno više energije poklanjajući povjerenje Mjesecu.

Odredite svoje namjere

Odredite ono šta želite – vaše želje i ciljeve. Što ste određeniji i prostoji – to su veće šanse da će se želja ostvariti. Odaberite želje koju su lagane i mogu se iskoristiti u svakodnevnom životu. Npr:

“Želim unapređenje na svom poslu, ili želim više komunikacije između mene i žene..

Neka vaše želje budu prostije, i da, možete da ih odaberete koliko god hoćete. Obavezno zapišite svoje želje. Stavljanjem svojh želja na papir pravite sopstveni ugovor sa univerzumu.

Isplanirajte sve unaprijed
Kada je Mjesec u pitanju, tajming je sve. Na raspolaganju imate 48 sati prije punog Mjeseca i još 48 sati nakon njega. Evo kako da to vrijeme iskoristite na najbolji mogući načn.

Dani 1 i 2: Počnite razmišljati o svojim željama i namjerama. Iskoristite 48 sati pametno!

Dan 3: Ovo je dan punog Mjeseca. Ovo je najbolji dan da zapišete svoje želje i da pratite Mjesečeve rituale o kojima ćemo vam reći više malo kasnije.

Dani 4 i 5: Ponašajte se kao da su vam se želje ispunile. Univerzumu ste obznanili šta želite, a sada je vrijeme da mu pokažete koliko u njih vjerujete. Budite zahvalni i počnite da vizualizujete čuda u vašem životu.

Stvorite posebno mjesto na kojem ćete napraviti svoje želje

Potrebno vam je mirno mjesto na kojem se možete koncentrisati na moć Mjeseca. Ovo može biti specijalno mjesto u vašoj spavaćoj sobi, mali djelić komode ili stola sa nekoliko posebno odabranih hamajlija koje će vam pomoći u ostvarenju želja.

Neka barem po jedna hamajlija predstavlja Vodu, Zemlju, Vatru i Vazduh.
Može to biti mini saksija sa zemljom, čaša sa vodom, perce koje simboliše vazduh… Za simbol Vatre odaberite srebrnu svijeću.

Kako se izvodi ritual?

Treći dan je savršeno vrijeme za izvođenje rituala jer smo dva dana prije toga posvetili planiranju, a dva dana nakom pomračenja bićemo posvećeni zahvalnosti.

Ako priželjkujete posao, onda stavite simboličan novčić, ako tražite srodnu dušu, stavite simbol ljubavi ili napišite na papira 5 najvažnijih osobina koje vaša voljena osoba treba da ima.

Pod svijetlom punog Mjeseca, stanite na prozor ili izađite u baštu ako je imate, zapalite svijeću, stavite simbol želje u kutiju i recite svoju želju naglas. Zavežite traku oko te kutije, najbolje u srebrnoj boji – i zatim sakrijte kutiju.