Rituali za Putina: POGLEDAJTE KAKO VJEŠTICE BACAJU PROKLETSTVO NA RUSKE NEPRIJATELJE

Neprijatelji Rusije čuvajte se! Grupa ruskih vještica okupila se da bi održala “krug moć” u znak podrške ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, bacajući čini za koje vjeruju da će ojačati Rusiju i baciti prokletstvo na njene protivnike.
“Carstvo najmoćnijih vještica”, kako same sebe zovu, održalo je u utorak 5. februara, u Moskvi, poseban obred, nakon što su utvrdile da Putinu treba malo dodatne podrške protiv “zlih sila”.

Noseći crne ogrtače i čitajući knjige o čarolijama, vještice su koristile svoje čarobne moći da Rusiji daju novu snagu i pomognu Putinu da se nosi sa međunarodnim problemima.

“Onaj koji čuje i ne čuje, koji vidi i ne vidi, ko je bio i što će biti, neće zaboraviti moju riječ: Ustani velika silo Rusije, usmjeri put Vladimira Putina, istinito i pravedno, kroz moju riječ”, glasila je jedna čarolija.

Glavna vještica i osnivač Carstva, Alona Polin, izjavila je za ruske medije da je ceremonija, koja je trajala oko 20 minuta, održana kao podrška državi i predsjedniku Putinu, pošto je on “lice” Rusije.

Prema njenim riječima, ljudi ne bi trebalo “negativno da govore” o bilo kojoj osobi koja je zadužena za vođenje zemlje. Ne samo da su vještice bacale čaroliju pozitivnog jačanja za Rusiju i Putina, već su bacale kletve na njegove neprijatelje:

“Ko nam dolazi sa zlom, ko nas ostavlja sa zlom, ko nas povrjeđuje ili govori zlo – zauvjek, vječno i beskrajno – prokleti neprijatelji, prokleti neprijatelji!”

Na pitanje od koga je tačno Putinu potrebna podrška i zaštita, vještice nisu precizirale, već je jedan od odgovora bio da su kletve upućene “svima koji ga napadaju” i da su “zlobni kritičari” morali biti ućutkani.

Alona Polin je rekla da je sve u vezi sa ceremonijom – od dana, do vremena i mjesta održavanja, pažljivo izračunato kako bi “energija pravilno prešla” na Putina.

Ali, ne brinite, vještica je razjasnila da je opšti cilj “usmjeren ka poboljšanju kvaliteta života na Zemlji preko Rusije” i da je zbog tog cilja jednostavno bilo potrebno “vještičarenjem” podržati ruskog predsjednika, prenosi RT.