Rituali sa svijećom, fotografijom i mobitelom za čišćenje karme i za više sreće u životu i ljubavi!

Pročitajte kako da očistite karmu i da vam ni ide u životu naopako? Ovo su rituali koji će pomoći da vam krene u životu, ljubavi i odnosu sa drugim ljudima!

Nema osobe koja nije svjesno ili nesvjesno nekad nekog povrijedila i takve greške idu na teret naše duše. Međutim, određenim ritualima, možemo da anuliramo neke negativnosti i na taj način “smanjimo ceh”.

Vjerovatno ste primijetili da, kada stvari pođu naopako, većina ljudi objašnjava to riječima: “Sve se dešava s razlogom jer je u pitanju karma.” Međutim, većina osoba i ne zna šta to zapravo znači. Kako onda protumačiti ovu izjavu?

Pogotovo što je “karma” sastavni dio hinduističkog i budističkog učenja, koje se toliko razlikuje od id ostalih vjera i konfesija. Karma, prema istočnjačkom učenju, predstavlja put koji duša mora da pređe da bi u ovoj inkarnaciji (životu), nešto naučila ili “obavila” ono što nije u prethodnom. Jednostavije tumačenje glasilo bi: “Kako siješ, tako i žanješ”, jer suština karme jeste uzročno-posljedična veza.

Opšti princip čišćenja karme

Riječ karma prevedno sa sanskrita označava akciju. Ona govori o zakonu uzroka i posljedice, odnosno uticaju određene akcije na buduća zbivanja. Pojam karme dosta je širok i sadrži mnoge modele, principe i zakonitosti, ali svi oni imaju zajednički sadržitelj zasnovan na principu akcije i reakcije.

Kako zakon karme predstavlja univerzalan kosmički princip, tako je inteligentno pridržavati ga se jer sve što od sebe odašiljemo u obliku misli, emocija i konkretnih postupaka vraća nam se na isti način. Ako nešto ukrademo, i nama će biti ukradeno, ukoliko fizički zlostavljamo druge i nas će jednog dana neko fizički zlostavljati, ako lažemo, i nas će neko obmanjivati, kad emotivno povrijeđujemo druge, to ćemo osjetiti i na sopstvenoj koži, u slučaju da smo ubili nekog u jednom od prethodnog života i sami ćemo postati žrtva ubice.

PROČITAJTE I OVO

Božije lekcije: Kako da razvežete karmičke čvorove i da vam se ispuni svaka želja?

S druge strane, ukoliko činimo dobra djela, dobrim će nam se i vratiti. Dakle, zakon karme je dvosmjeran. On ne obuhvata samo naš odnos prema drugima, nego i prema sebi i sopstvenom duhovnom razvoju. Takođe, kao karmički zadatak može da nas zadesi da isplaćujemo dugove naših predaka ili roditelja. Naravno, niko od nas ne može da zna šta su učinili preci, ali i te kako osjeti ako mu u životu ne ide sve kako treba.

Ljubavne veze

Ukoliko nemate sreće u ljubavi, karma može da bude jedan od uzroka toga. Određenim ritualima možete uticati na takvu sudbinu i na neki način očistiti karmu. Uzmite sopstvenu sliku gdje na kojoj se vidi cijela figura. Uspite u lavor 1,5 l izvorske vode i dodajte tri kovanice: u zlatnoj, srebrnoj i bronzanoj boji. Zapalite bijelu svijeću. Stanite bosim nogama u lavor, u lijevoj ruci držite sliku, a u denoj zapaljeno drvce šibice.

Zapalite sliku, ali pažljivo da se ne opečete, a potom spaljenu sliku u lavor s vodom. Dok palite sliku, treba da izgovorite slijedeće riječi:

“Ljubav poput plamena gori. Oduvijek sam želioo/željela da volim. Neka mi plamen očisti karmu neka moja sudbina zasvijetli. Čišćenje, karma, ljubav! Neka bude. Amin!”

Ove riječi treba triput izgovoriti i svaki put stati nogom na drugi novčić. To treba da izvedete zatvorenih očiju.

Odnos s drugim ljudima

Za ovaj ritual savrešeno može da vam posluži fiksni ili mobilni telefon. Kredom nacrtajte krug na podu. Stavite u njega bijelu svijeću i zapalite je. Potom u krug stavite telefon. Neka odstoji tako petanest minuta. Potom pozovite osobu s kojom želite da izgladite odnose. Prije nego što osoba podigne slušalicu, potrebno je da tri puta izgovorite u sebi molitvu, zavisno od toga kojem se Bogu obraćate (muslimani Euzubile I bismile, hrišćani “Oče naš”.

Čak i ako se ta osoba u međuvremenu javi, ne smijete da pustite glas dok ne izgovorite molitve. Tek nakon toga možete da je pozdravite i započnete razgovor.

Ovaj ritual obavezno treba ponoviti nakon sedam dana i zauvijek ćete biti u dobrim odnosima s tom osobom.