RITUAL ZA LJUBAV U PERIODU MLADOG MJESECA

Astrologinja Vesna Grujić posmatra svijet oko sebe. Nije sve kao što izgleda, a nije ni kako smo zamislili. Radi od 8:30h, čeka da zvoni u 16:30h i počne da živi onaj ljepši dio dana. Voli svoju mačku. Ne voli da ustaje rano. Ne voli jagode. Voli da gleda u zvijezde. I ove nebeske i one astrološke. Možda tu pronađe odgovore. Tel./Viber: 00 381 600260378

Danas je pravi dan da počnete da radite sve ono o čemu razmišljate i u sebi zaključite da je vrijeme da se “okrene list”.

Juče sam pisala ritual za privlačenje novih poslovnih prilika, a danas ritual za privlačenje nove ljubavi i oslobađanje od tereta stare.
Ovdje se misli na ljubav uopšte, između prijatelja, partnera, kolega, rodbine.

Prvo je potrebno da očistite prostor u kojem boravite. Obrišite prašinu s podova i namještaja. Promijenite posteljinu. Nakon toga otvorite sve prozore i vrata i pustite da iz svih česmi teče voda. Ovo bi trebalo da traje desetak minuta.

Nakon toga se istuširajte i operite kosu. Obucite čisto odijelo.

Upalite mirisne 🥢 ili sipajte esencijalno ulje u posude. Najbolje bi bilo da to bude bijela žalfija ali ako nemate, može bilo koji blagi cvijetni miris. Prođite s time kroz cijelu kuću.
Pustite neku finu, instrumentalnu muziku, nađite udobno mjesto i opustite se. Zatvorite oči i razmišljajte o svemu što očekujete od osoba s kojima ste u kontaktu, kako zamišljate idealnu vezu. Možete se samo bazirati i na idealnom ljubavnom partneru.
Na bijeli papir zapišite sve o čemu razmišljate. Fizički izgled osobe, osobine, prvi susret, šta želite od tog odnosa.
Presavijte papir, odložite ga na skrovito mjesto i preko njega stavite kamen rozenkvarc kako biste zapečatili svoje misli.
Ponavljajte ovaj ritual u noći Mladog Mjeseca, do ispunjenja.
Srećno 🤞.

(Lekzadusu)