Ritual za “hlađenje odnosa”: Fotografija u frižider – da se ljubav zaledi

U bici protiv sihirbaza veoma je bitno da je osoba čista srca i duše, da je sklona higijeni i da je uredna sredina u kojoj živi i radi. Tada je teško nabaciti sihire, a i kada se to desi, lakše je skinuti zlo. Božija ljubav u srcu je prva brana sihirima i nju kroz duhovno učenje treba samo ojačati.

Filip i Ibrahim Mitrović, rođena braća iz mješovitog braka, poznati su duhovni iscjelitelji. Njih dvojica pomažu svima bez obzira na vjeru i naciju. Poslom duhovne medicine bave se od kako znaju za sebe, od najranijeg djetinjstva. Skoro sve što znaju naučili su od oca Mitra i majke Rašide.

-Otac je srbin, majka muslimanka, a odgajani smo da u ljudima ne tražimo dlaku u jajetu niti da im brojimo krvna zrnca. Nikad nismo bili zadojeni mržnjom ni prema kome – kažu njih dvojica.
Filip i Ibrahim zadnjih 20 godina su živjeli u Rusiji, a odnedavno je njihova adresa u rodnoj Srbiji.
Filip je skoro u potpunosti nijem od rođenja, tek poneku izgovori ali zato je stručnjak za crnu magiju, spajanje parova ali i skidanje sihira. Ibrahim je uglavnom uz brata Filipa, desna mu ruka, ako nešto treba da se prenese klijentima.
-Ja sam sposoban da svako prokletstvo skinem za sao dvije sedmice, ako je prokletstvo baš staro, onda malo duže. Molim se preko svetih knjiga, Kur'ana časnog prije svega. Imam posean ritual, zvan Mjesečeva voda. To niko na svijetu ne radi i ne zna šta je to. Ni ja ne bih otkrivao detalje, ali je jedan jako lijep i jak ritual koji se sprema kad je Mjesec u punoj snazi.

Mjesečeva voda služi za iscjelenje raznih bolesti, pomaže kod parova koji nemaju djece ili žele još djece aliih ne mogu imati. Jako smo ponosni na Mjesečevu vodu jer ona liječi skoro sve bolesti pa i one najgore. Epilepsiju, blaži oblik raka, depresiju, aksioznost, sve vrste tumora u početnoj fazi. Mjesečevu vodu šaljemo poštom u Srbiju, BIH , Hrvatsku, Crnu Goru, Sloveniju i Makedoniju. Ma u cijeli svijet.
Kod anksioznosti i depresije potrebna je samo jedna terapija, a kod drugih nekih stanja oko tri terapije. Kada su rak i tumori u pitanju, oko pet terapije je potrebno da stanje sanira – kaže Ibrahim.
Dodaje kako on i njegov brat nisu svemoćni ali, mogu uraditi dosta toga.

-Mi imamo rješenje za skoro 90 posto svih tegoba koje muče jednog čovjeka. Filip radi sa bajalicama, bosiljkom, svijećama idrugim rekvizitima dok se ja molim nad svetim Kur'anom i radim zapise. Kada ja uradim zapis, ne postoji osoba koja može da skine taj zapis narednih devet godina. Takođe radim vraćanje zla osobi od koje je zlo poteklo ako to klijent želi. Nemam ništa protiv osvete. Oko za oko, zub za zub. Meni je to pošteno. Neka se niko ne ljuti i ne okreće drugi obraz da ga neko udara. Zla će biti manje kad se počne uzvraćati istom mjerom. Iz iste rupe će onda manje otrovnica iskakati – jasan je Ibrahim.

Šta njihovi klijenti kažu o njima

NEMA VIŠE EPILEPSIJE
Bila sam skoro bez energije nepunih godinu dana, jedva sam ustajala i hodala po kući. Morala sam i otkaz dati na poslu jer nisam mogla baš ništa, samo malo po stanu. Za braću sam čula od moje prijateljice koja je prije četiri godine ljetovala na Malti i tamo je čula kako kaže za braću čudotvorce i ona ih je sama posjetila. Njoj ništa nisu pronašli ali po dolasku u Njemačku ona je pozvala njenu rodicu koja je bolovala od epilepsije od rođenja. Rodica je pozvala braću, javio se Ibrahim i kada ju je saslušao, rekao je da je to bratov teren. Filip je jedva par riječi izgovorio ali poslije je napisao da pošalje sliku i datum. Pošto je ona poslala on je za dva tri sata njoj pisao i rekao da može da joj pomogne i da će pomoći ali samo sedamdeset posto. Ona je na to pristala, jer nedjeljno je hvatala epilepsije, rekla je daj šta daš. Filip je predložio Mjesečevu vodu obavezno uz rituale. Pristala je i kroz mjesec dana njen sin je otišao na Maltu i braća su mu dali tri flaše Mjesečeve vode da uzima ukupno 120 dana. Uz Vodu i rad braće, Milica sada skoro da i nema epilepsiju. Ona se preporodila.

KONAČNO SE I JA OŽENIH
Za braću Mitrović čuo sam preko nekog časopisa prije sedam godina. Imao sam jako loš emotivni status, nikako da pronađem ženu ili devojku. I kada pronađem izađemo najviše tri četiri puta i ona nestane. Sportista sam, dakle zgodan, nisam ružan, obrazovan sam ali ljubav nikako. Znate kako je kad čovjek se razočara on onda sve pokušava. U tom magazinu bilo je dosta onih koji su se reklamirali ali meni su braća zapala za oko i odmah sam ih pozvao. Rekli su mi da je na mene bačena magija od ženske strane koja je mlađa osoba, uradila mi je da nikada nebudem srećan i da stalno lutam od jedne do druge ali sreće nikako da nemam. Obećali su da će uspjeti kroz par nedjelja da sve regulišu. Iskreno nisam nikada baš vjerovao u takve stvari ali rekoh nije skupo pa da pokušam. I zaista skidam kapu braći Mitrović, jer kroz četiri mjeseca sam sreo sada već moju suprugu Nadeždu i sada imamo sina kome smo dali ime Filip po jednom od braće. Hvala vam braćo na srećnom mi darovanom životu.

MOJE DIJETE VIŠE NEMA KOŠMARE

Moja ćerka je mesecima imala problem sa spavanjem, nikako nije mogla spavati i kad je spavala imala je strašne košmare. Dijete je svo bilo iscrpljeno i blijedo, čak je i apetit smanjila. Nakon razgovora sa Ibrahimom bila sam mirnija jer je obećao za tri nedjelje prestanak košmara, jer su nju opsjedali duše koje nisu pronašle svoj onostrani put. Predložio mi je da nam uradi Mjesečevu vodu jednu kako bi rezultat bio bolji. I zaista poslije desetak dana njoj je bilo bolje. Kroz dvije nedjelje smo dobili vodu ona je popila za 40 dana i od tada ona spava kao beba.

NEMA VIŠE PROBLEMA NA FAKULTETU

Moja ćerka Evica je imala jako jako velikih problema sa ispitima na fakultetu, u ljubavi ama baš na svim poljima. Učila je danima i noćima i kod kuće kada bi je mi ispitivali znala je super ali u školi ama ni da usta otvori. Preko interneta smo došli do braće i nazvali. U startu u nam rekli da je naša Evica pod teškom crnom magijom ili kako Ibrahim reče teškim vidom ljudskog faktora i da ona iznutra kao da kopni, što je u stvari tako i bilo. Preuzeli su da rade na njoj i za manje od mjesec dana ona je bila sve bolja, poslije 40 dana dijete se povratilo kao da ništa nije bilo. Eva naša je sada završila godinu sa 8.3 i jako smo srećni zbog toga. Primite draga braćo puno pozdrava od porodice Osmakčić iz Berna. Za male novce ste vratili mir u naš dom.

 Čistom i urednom čovjeku je teško nabaciti sihir!
Liječimo i učenjem sura i dova iz Svete knjige koja je stara oko 350 godina, a koju mi je ostavio dedo. Činim sve da pomognem čovjeku, jer magije nanose veliko zlo. Čovjek pod njihovim utjecajem preko noći postaje bezvoljan; tu su stalne glavobolje, podočnjaci, promjene raspoloženja, svađe u porodici, pucanje brakova itd. U bici protiv sihirbaza veoma je bitno da je osoba čista srca i duše, da je sklona higijeni i da je uredna sredina u kojoj živi i radi. Tada je teško nabaciti sihire, a i kada se to desi, lakše je skinuti zlo. Božija ljubav u srcu je prva brana sihirima i nju kroz duhovno učenje treba samo ojačati.

Ljubavnih sihira ima oko 70 vrsta
-Magija se često pravi na odjeću, posebno unutarnji veš. U toku noći, dok se veš naprimjer suši napolju, osoba koja je naumila da opčara nekoga, krade njen veš i nosi ga crnomagijašu. Kada ovaj završi obred, veš se vraća na staro mjesto. Sve se mora odigrati prije zore. Kada osoba kojoj je magija napravljeno obuče to, potpada pod utjecaj magije. Osjeća se dezorjentisano, zapušta porodicu, posao i potpuno se predaje osobi koja je spremila magiju.
Postoji još raznih načina da se ta magija prenese. Nekada su to kolači, nekada sok… Zajedničko im je zlo koje nose sa sobom.
– Stoga, savjetujem oprez, vjeru i da se molite Bogu. Ja do sada nisam imao neizliječenog .

Fotografija u frižider – da se ljubav zaledi
Postoji ritual za “hlađenje odnosa”, kada jedan partner drugom bukvalno okrene leđa, jer osjećaj zaljubljenosti pretvara se u osjećaj mržnje. I tada mu okreće leđa i napušta ga.

– Naišao sam na neki ritual i saznao da ga sihirbazi zovu “Ledeno srce”. I uvjerio sam se u praksi; kada sam otkrivao na opsihrenoj osobi što su joj radili, saznao sam da oni uzmu fotografije ljudi kojim žele napakostiti, sve to stave u frižider i smrznu. Ne bih sada da opisujem do u detalje šta se tu radi, ali evo i ovaj primjer čime se sve sihirbazi služe.