RIGOROZNI PLAN ISHRANE VIKTORIJINIH ANĐELA: EVO ŠTA JEDU NAJLJEPŠE ŽENE SVIJETA

Svakog decembra održava se spektakularna revija Viktorijinih anđela, a upravo sada je počelo njihovo pripremanje za ovaj veliki modni događaj.

Dobro je poznato da manekenke Victoria's Secreta izgledaju besprijekorno, a jedna od anđela Taylor Hill otkrila je režim ishrane koji sprovodi mjesec dana pred spektakl.

Manekenkama je striktno zabranjeno da konzumiraju sve mliječne proizvode, a sve počinje mjesec dana pred reviju. Pored svakodnevne fizičke aktivnosti, dijeta obuhvata izbacivanje svih mliječnih proizvoda iz ishrane.

– Nema sira, nema mlijeka… a ono što mi najteže pada su nedjelje bez pice i makarona sa sirom, koje prosto obožavam – rekla je Taylor. 

Manekenka ipak tvrdi da izbacivanje mliječnih proizvoda iz ishrane i nije tako loša stvar:

– Već nakon dvije nedjelje primijetim da mi je koža mnogo ljepša i čistija – tvrdi ona. 

Njihova ishrana se zasniva na dobrim mastima i proteinima, kao i niskom sadržaju ugljenih hidrata. Maksimalni broj kalorija koje mogu da unesu dnevno je 1300.

Manekenke dobijaju savjete stručnjaka za ishranu da uz svaki obrok jedu više piletine, govedine ili ribe, ili u zamjenu jaja (oko tri).

Mlijeko i gluten su zabranjeni, kao i povrće koje raste ispod zemlje, jer se smatra težim za varenje.

Šećer takođe ne smiju da jedu, uključujući voće. Dozvoljeno je samo bobičasto, koje je preporučljivo konzumirati dva puta dnevno.

Manekenke ujutru prvo vježbaju na prazan stomak, dozvoljeni su samo voda i kafa, a nakon treninga piju proteinski šejk.

Posljednji obrok treba da imaju do 18 sati, a alkohol je apsolutno zabranjen. Manekenke spavaju između sedam i devet sati tokom noći i piju od dva do četiri litra vode.