Retrogradni Merkur u Vodoliji traje do 21. februara: Dobro pazite šta potpisujete

Piše: Astrolog Peđa Petrović

Od 30. januara do 21. februara Merkur je retrogradan u znaku Vodolije♒️. Vjerovatno ste mnogo puta čuli za retrogradni Merkur i njegovo značenje. On je u prosjeku tri puta godišnje retrogradan. Ovo je prvo retrogradno kretanje Merkura u 2021. godini.
U danima ispred nas sve do 21. februara pojačavaju se problemi u komunikaciji, saobraćaju, greške, kašnjenje, čekanje, kvarovi tehničkih aparata, mobilnih telefona, kompjutera, bijele tehnike, automobila… U fazi retrogradnog Merkura nije poželjno započinjati nešto važno i bitno, kupovinu nekretnina, automobila, tehničkih uređaja itd.
Takođe obratite pažnju šta potpisujete, ugovore i bitne papire, dobro provjerite prije nego što potpišete. Pazite u saobraćaju i čuvajte se prevara. Izbjegavajte konflikte u kući, porodici, na poslu, partnerskim odnosima, na ulici, u prevozu…Sve što radite dobro provjerite da ne bi došlo do neke greške. Ako krećete na put obratite pažnju da li ste sve spakovali da ne biste nešto zaboravili.
U dobrim aspektima donosi završetak započetog posla, puta, kupovine, prodaje, ispita, razrješenje nesporazuma. Vraćanje na stari posao, ljubavi iz prošlosti se javljaju i vraćaju.
Retrogradni Merkur u Vodoliji♒️ negativno utiče na fiksne znake ili podznak Vodolija♒️,Bik♉️,Lav♌️ i Škorpija♏️.
(aura.ba)